jaajja ... tehát ha ellop lölö(ov) 1700mrd-ot, mato600mrd-ot, tibipista300mrd-ot garancsi, szijj, jászai, lézerjani, nem említve! akkor ez a fideszes pronyoknak oké? ugy hogy 20 évvel ezelött feri 4!! mrd-ján rugoztatok?
Szia.Én voltam mid a két meneten láttam amit láttam halottam amit hallottam.ÉG és Föld volt különbség.Ajánlom már most minden "eltévedt kisbáránynak" már most kezdjetek el kapaszkodni. NYUGALOM és KÁOSZ közül kell választanod,az emberek 81%-a nyugalmat és biztonságot fogja választani.Megjegyzés!A Corvin közbe nem értem oda!
Az ő fejében Orbán akkor is nyer, amikor veszít. Hihetetlen, milyen korlátoltak tudnak lenni a Fidesz hívők! Amúgy Bróker Marcsin se találtak tizenvalahány évig fogást, mégse úgy emlékeznek a károsultak, az emberek erre az időszakra, hogy milyen sikeres volt a Marcsi.
elég érdekes a h a tolvajokat cumikázod! ez vlmi fideszes kiváltság? lölö(ov)1700mrd, mato600mrd, tibipista300mrd! garancsi, szijj, jászai, (lézerjani) nem említve! 20 évvel ezelött a jobboldal még feri 4 mrd-ján rugozott! :))
Viktor egy örök nyertes,Ő érte Magyarország 75%-a tűzbe megy nagyon érti amit csinál erre született.A világ LEGJOBB POLITIKUSA./Ilyen magasságokban már a lopás és pedofília nem segít,valami újat kellene kitalálni.Rajta 35 éve senki sem talál fogást,lásd BÉKEMENET!/
Új nóta:Hétköznapi Csalódások: Zászló zászló szív Megalakult a Harcosok Klubja az összes régi spicli tudja a meló az meló, ott a helye eljött végre az ő ideje Mától biztos nem henyél a pedofideszes aberrált kretén a Fiat ötszázasra hajt Hazaárulók, repülőrajt! Refrén: Zászló, zászló, szív! zászló, zászló, szív! zászló, zászló, szív! Magyarország miattatok szív A harcos nem éppen lángelme mint ilyennek, csekély az értelme példaképe sem volt túl sok max. nyilasok vagy ávósok Minden rendes szektatag ha parancsot kap, végrehajt jön a digitális birkamenet Fel a netre, szaremberek! Refrén: Zászló, zászló, szív! zászló, zászló, szív! zászló, zászló, szív! Magyarország miattatok szív
az idiokráciában az idóta arra a politikusra szavaz, amelyik rosszab és rövidebb életet biztosít neki, mivel az általános szavazati jog az idiótáknak is jár.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!