Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 21:09
Előzmény: #184338  Fsociety
Nem rólam van szó, hanem olyanokról, akiknek a nevét leírtad. Eszem ágában sincs ilyen pitiségek miatt bíróságra menni, ez viccnek is rossz! Csak szerettem volna felhívni szíves figyelmedet, hogy nem megy a Quod licet Iovi, non licet bovi alapelvként történő gyakorlata alapján csak a másikat ekézni! 
Istvan78 2025. 09. 07. 21:07
Előzmény: #184319  Sehmet
Tarr nem azt mondta, hogy nem lehet elmondani, hogy mit terveznek az adóval, mert elbuknák a választást. Arról folyik bizonytalan módon a diskurzus, hogy még nincsenek végleges tervek, sajnos nem lehet egy gyűlésen erről beszélgetni, mert össze lehet vágni félmondatokat, szavakat úgy, hogy az káros a Tiszára. Ahogy aztán meg is történt ez. 
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:05
Előzmény: #184335  Sehmet
Oé,akkor ennyi  volt a hamis hír listád. Köszönjük az beismerő vallomást.  És kinek a jóhírét tisztelhetjük benned? Csak nem egy fórum anoním nickjét? Kinek a jóhírét sértem én meg? Azt sem tudom, ki vagy,öreg....te itt nagyon vakon vagy,az látszik..hogy megyünk bíróságra? XY nick azt mondta YX nicknek, hogy fake news ,amit írsz? Hát jó,felőlem...
___
Akkor mondom a tényeket: Nem sikerült a hamis hír listádat ide beraknod,ergo csak rágalalmaztál, hogy azt osztok meg. Sakkmatt. 
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 21:03
Előzmény: #184333  Fsociety
Felhívnám szíves figyelmedet, hogy 9 napig egy szót sem írtam! Ma is csak délután néztem be ide, és elszörnyedve láttam, hogy milyen hamis propaganda folyik, arra reagáltam. Annyiban még igazat is adok neked, hogy "Never argue with fools, they will drag you down to their level and beat you with their experience" (Mark Twain) - és sajnos sokszor beleesem ebbe a hibába én is. :) 
andras-80 2025. 09. 07. 21:01
Előzmény: #184335  Sehmet
Válassz, ki a kedvenc komcsi fideszesed? 
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Pintér Sándor – MSZMP titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Matolcsy György – MSZMP-tag
Horváth József – Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet vezetője, volt III/III-as együttműködő
Kásler Miklós – aktív KISZ-mozgalmár
Szita Károly – fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő
Martonyi János – MSZMP-tag
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Fónagy János – MSZMP-tag
Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 20:57
Előzmény: #184323  Fsociety
Csak nyugi! Ez egy politikai oldal, ahova tőletek sok mocskolódás, vagdalkozás, személyeskedés, sértegetés felkerül, de ezekre csak végső esetben szoktam reagálni. De jelents nyugodtan, azonban akkor én is megteszem a jelentésemet olyanokkal kapcsolatban, ami velem és nem a politikával, gazdasággal és a társadalommal foglalkozik, ami fake news, ami rágalmazás, ami a jó hírnévhez való jogot sérti, ami az ártatlanság nemzetközi és hazai jogi vélelmének semmibe vételére vonatkozik, stb. :)
stansmith
stansmith 2025. 09. 07. 20:57
Előzmény: #184332  andras-80
Kedves tőled, de szerintem külön miatta fűtik most pluszban a poklot. 
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 20:56
Előzmény: #184330  Sehmet
Te qrvára nem vagy szkeptikus a fidesz választási ígéreteivel,napi 24ben nyomod a rogáni propagandát Magyar ellen,de kb semmit nem látok arra, hgy a fideszes program csak nettó osztogatás,és a 15 év alatt hozott 50 adó sem bassza ki a szemed,de egy fake news hírre még akkor is felülsz és tolod,amikor már mindenki villog veled szemben az autópályán. Szánalmas,de komolyan. Ugyanez volt az emlékezetes devizaszámlás hülyeségnél is,amikor feszt bizonygattad, hogy a másik hazudik,aztán koppantál. 
_
"Világunk egyik fő dilemmája az, hogy az ostobák mind magabiztosak, a bölcs emberek pedig telve vannak kételyekkel."
andras-80 2025. 09. 07. 20:54
Előzmény: #184328  stansmith
Isten nyugosztalja azt a retkes körmű komcsit.
andras-80 2025. 09. 07. 20:53
Előzmény: #184322  Sehmet
Na, ki a kedvenc komcsi fideszesed? A választás a tied.
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Pintér Sándor – MSZMP titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Matolcsy György – MSZMP-tag
Horváth József – Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet vezetője, volt III/III-as együttműködő
Kásler Miklós – aktív KISZ-mozgalmár
Szita Károly – fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő
Martonyi János – MSZMP-tag
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Fónagy János – MSZMP-tag
Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 20:50
Előzmény: #184321  ________

No most egy hozzászólásban mondasz ellent önmagadnak! Olyant is lopásnak minősítetek, amiről nincs jogerős bírósági ítélet, amelyik az elkövető büntetőjogi felelősségét jogerősen megállapította volna! Persze, vannak olyanok, akiket elítéltek és olyanok is, akik büntetőeljárás hatálya alatt állnak, de még nem ítélték el őket. De ilyenek a másik oldalon is vannak! 
.
Az nagy tévedés vagy propaganda, hogy mi akarunk "fantazmagóriàlni mindenféle bizonyíték nélkül, hogy biztos ez lesz, biztos az lesz." Szerinted, ha minden tiszta lenne, akkor miért mondta a Tisza elnöke, hogy nem lehet mindenről beszélni, mert akkor megbuknának? Azért, mert szándékosan le akarja járatni már választások előtt a Tiszát? Az a javaslat is hamisítvány, amit a Tisza munkacsoportja készített a progresszív, sávos SZJA bevezetésével kapcsolatosan? Tudod, nem zörög a haraszt! Én azért hadd legyek szkeptikus mindként oldalt illetően a választási ígéretekkel, azok komolyságával és megvalósításával kapcsolatban! 
Shortelek 2025. 09. 07. 20:48
Előzmény: #184322  Sehmet
Orbáncod mögött kik állnak, volt MSZMP , III/III- sok, orbáncod is az volt, ott  vannak a neres hazug tolvajok, mit akarsz még, lehet ezt még überelni, jobb ha csendben maradsz pubi.
stansmith
stansmith 2025. 09. 07. 20:48
Előzmény: #184320  andras-80
Nekem amúgy Kásler a kedvencem. 😐
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 20:48
Istvan78 2025. 09. 07. 20:47
Előzmény: #184291  Sehmet
A követőire nem mondta, de a "hazugság mindenek előtt" neked, nem a haza üdve, ugye!
dexter 2025. 09. 07. 20:47
Előzmény: #184286  Fsociety

De jó ezt nézni...
Orbánon látszik a rettegés, mikor megfenyegeti a saját seggnyalóit.
Látszik rajta, hogy retteg attól, hogy jövőre el lesz számoltatva.
bronz 2025. 09. 07. 20:46
Megafon 2 propaganda szennyoldal interjúja a DK-s ügyvéddel. Hiteles. :)).
Kiszivárgott adóterv, full kamu az egész, ezt már sokan megírták, hogy miért.
A kiragadott mondat előtt és utána is van egy szövegkörnyezet, amivel értelmezhető, hogy mit mond. Itt is csúsztatsz igazi jó fidesz propagandista módra.
De nyomd tovább, a célközönséged nem itt van, hanem az M1 előtt ül.
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 20:46
Hát papa,akkor jelentsél. Mik a hamis információk,tedd ide szépen. Egyéb esetben csak rágalmazol és továbbra is jelenteni foglak a végleges kitiltásodig. . A Tisza bejelentette, hogy mik a tervei. Azok köszönő viszonyban sincsenek azzal,amiket te itt fideszes közpénzen kitartott influenszerek oldaláról megosztasz. Közöd nincs az objektivitáshoz,csak hergelsz,beállítod magad a nagy fake news harcosnak,és közben rogáni propagandát osztasz meg napi 10-20 alkalommal.  Na gyerünk,várom a hamis inormációkat...talán a fidesz nem hozott be közel 50 új adót? Az idézeteidet leszharom...akkor tegyük ide varga Juditét is,aki szerint a fidesz egy maffia. 
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 20:41
Előzmény: #184315  andras-80
No, ez a félrevezető hazug propaganda terjesztése! De akkor említsd meg azt, hogy Magyar Péter nagyapja Kádár kedvenc Legfelsőbb Bíróság-i bírája volt, mert oda, és különösen a TV-be nem engedtek akárkit! És akik most mögötte állnak ugyanazok, mint akik Gyurcsány mögött is álltak. Ezek ugyanazok! 
________
________ 2025. 09. 07. 20:39
Előzmény: #184303  Sehmet
Ez az adózással kapcsolatos riogatás lett az új Gyurcsányozás
.
Sehmet
Mi itt megtörtént valós eseményeket linkelünk, azokról fejtjük ki a véleményünket. Mennyit loptak màr megint, mit csalta el újra stb.
.
Ti neki àlltok fantazmagóriàlni mindenféle bizonyíték nélkül, hogy biztos ez lesz, biztos az lesz.
Folyamatos hazugságáradat amit írtok, konkrét link stb nélkül.
Rémhírterjesztés amit csinàltok, hàtha betojnak a gyengék

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek