Legfeljebb úgy változott meg, hogy hallgass az szívedre és az eszedre, szavazza Fideszre! . Egyébként én 1990-ben nem Fidesz szavazó voltam, de úgy láttam, hogy a félresikerült rendszerváltoztatást, a privatizációban fillérekért meggazdagodó, helyzetben lévő, politikai hatalmát gazdasági hatalommá váltó egykori pártnomenklatúrát csak úgy lehet leváltani, ha az önmagát jobboldalnak nevező ellenzék tisztességesebb része összefog, kihagyva Giczyket és Dávid Ibolyákat, mert akkor még erős volt a '90 előtti elvtársi hálózat - MSZMP, KISZ, Munkásőrség, Hazafias Népfront, Szakszervezetek, ezek kizárólagosan tulajdonolt médiumai, a privatizációban létrejött baloldali gazdasági holdudvar, stb. A kilencvenes évek elején el is hagytam Magyarországot pár évre, külföldi tanulmányaim miatt.
Orban fidesze mar lenyegeben minden is volt. Leberalistol a konzervativon at az illiberalison keresztul. Hol baloldali hil jobboldali ertekekkel felvaltva, neha egyutt. Meltan kierdeltek azt a szivarvanyos zaszlot ezek alapjan.
„Engem történetesen Zemplénbe, Sárazsadányba vezényelt az algoritmus.
Elszántan mentünk oda kolléganőmmel azzal, hogy itt aztán csalás nem
lesz, azt garantáljuk. Nos, az ott eltöltött hosszú és fárasztó nap
alapján biztosan merem állítani, hogy akkor sem lett volna csalás, ha
nem vagyunk ott”- szögezte le Mérő." . "Legalább húszezer emberben dőlt meg az a mese, amivel a mi pesti agyunk
át lett mosva, hogy vidéken sötétség, tudatlanság, agymosás és csalás
honol. A Fidesz valóban tarolt vidéken, de nem emiatt, hanem amiatt,
mert sokkal jobb volt, mint az ellenzék. És ugyanezért még Budapesten is
sikerült sokkal szorosabbá tennie a meccset, mint az pár héttel a
választás előtt várható volt” – fejtette ki az író-matematikus." (Mérő László professzor) . https://www.atv.hu/belfold/20220406/mero-laszlo-a-mi-pesti-agyunk-at-lett-mosva-hogy-videken-sotetseg-tudatlansag-agymosas-es-csalas-honol/
A cikkből, aztán lehet putyinozni! :) . "A lap értesülései szerint Trump komolyan fontolgatja a német csapatok Magyarországra történő áttelepítését. Az átcsoportosítás során előnyben részesítenék azokat a NATO-tagországokat, amelyek teljesítik a védelmi kiadásokra vonatkozó GDP-célokat - tudták meg."
Nagy Imre szerintem nagy hibát követett el mert láthatóan semmi ráhatása nem volt az eseményekre mégis a nevét adta az öldökléshez ahelyett ,hogy lemondott volna. Az Orbáni rendszernél ördögibb-döbrögibb rendszert nem tudok elképzelni. Hátulrúl jövő módon beférkőzött az emberek hátsó agytekervényeibe kifürkészve azok legalantasabb ösztöneit és kielégítve állati ösztöneiket hatalomban maradása érdekében.
Brüsszel nem ismert el semmilyen csalást, egyébként is EBESZ megfigyelők voltak, akik nem Brüsszelhez tartoztak. Nem kellene összevissza írogatni, mert van klaviatúra. :) Egyébként az EBESZ szerint a választás rendben folyt. . "BUDAPEST, 2022. április 4. – A nemzetközi megfigyelők mai napon
közzétett közleménye szerint a magyarországi parlamenti választás
rendben lezajlott, és különböző választási lehetőségeket kínált a
választók számára ... " . "Mindent szabályosnak talált
a választás megszervezésével és technikai lebonyolításával kapcsolatban
az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ)
vizsgálóbizottsága– írja honlapján a szervezet. Kijelentették,
hogy demokratikus választás volt, megfelelő jogi körülmények között. A
szervezet 45 országból 312 megfigyelőt delegált." . https://www.osce.org/odihr/elections/hungary/515135
Egyébként baromi egyszerűen ki lehet játszani ezt az erőlködést/szavazatvásárlást: egy új kormány bejelenti, hogy megszünteti az SZJA-t, és bevezet helyette valami teljesen más adót. Innentől mindenki SZJA mentes lesz. ;)
Ezt jól megfogalmaztad. Ez tényleg megvesztegetés persze a mindannyiunk kontójára így talán még súlyosabb. Olyan törvényt fog hozni ,hogy az élethosszig adómentességeket ne lehessen soha megváltoztatni. Magyarul a Fineszesek az asszonkáikat használják élő pajzsként pénzek adómentes kivétjére ha esetleg nem lesznek hatalmon.
- Trump haverságból be akarja biztosítani Orbánt, hogy ő mindenképpen meg lesz védve, ha az EU védelmi szövetségéből kihagynák Orbánt? - Trump be akarja biztosítani magát, hogy Orbán Magyarországa véletlenül se keveredhessen át a másik oldalra, Putyin oldalára? . Valamelyik lehet érvényes motiváció? Esetleg mindkettő egyszerre?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!