min csodálkozol? és amikor regisztráciohoz kötött választást akartak bevezetni? azt se kellene elfelejteni!! . egyébként teljesen diszkriminativ, h a "trianoni" határon tuliak a gyakorlatban másképp szavaznak, mint a nyEU-ban dolgozók! és nevetséges h ebbe a kérdésbe egyik párt se áll bele, még MP-ék se!
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/a-fidesz-modositja-a-valasztasi-torvenyt-holnapra-osszehivtak-az-igazsagugyi-bizottsagot/ PedoFidesz! Van még lejjebb? Ezúttal mi lesz módosítva, hogy lejtsen felétek a pálya, ha már nem tudjátok elnyerni a választók többségének a bizalmát? Tele a gatya, hogy árad a Tisza? Mi módosul? - Létrehozzátok mégis csak a határon túli megvett magyaroknak a 6-7 db egyéni választókerületet? - Egy PedoFideszes képviselőre adott szavazat kettőt fog érni vagy mit fogtok kitalálni, hogy az alacsonyabb népszerűség mellett is behúzzátok 2026-ot?
12% előnye van a PedoFidesz közeli közvéleménykutató szerint a pedopártnak. Mernének mást írni. :)) Ahogy haladnak ezekkel a hamisított hangfelvételekkel, lassan aktuális lesz a 12%, csak a pártneveket fel kell cserélni. :) https://24.hu/belfold/2024/11/18/nezopont-november-fidesz-tisza/
Kedves sztalin! Engem egészen más fizetési listáról fizetnek, mint téged! Nekem ügyfeleim vannak - még a nyugdíjas lét mellett is - és nem sírok, hogy milyen rosszul élek. :) De úgy látszik, ez neked komoly gondot okoz! :)
Én ragoztam túl? Az állam nélküli állam lehet, hogy anarchista felfogás, de jó pár európai állam jobban elvolt folyamatos kormányválságban, mint Mo. a 2/3-os rémálommal. Amúgy nem mondtad, hogy a nagypofájú utas Orbán akar lenni. Mivel utoljára az ő regnálás előtt ment jó irányba a gép, ezért csak rá gondolhattál. Így természetesen igazad van, csak vigyázz nehogy lehúzzanak a fizetési listáról. Seh Mett.
A pilótád éppen fordul a levegőben, holott az utasok felszálláskor megmondták, hogy hova szeretnének menni, az üzemanyag pedig elfogyott a gépből. A vége a történetnek kényszerleszállás lesz, de lehet az utasok előbb összeverik egymást és a pilótát is.
Igen, a kormány nélküli állam az anarchista államfelfogás. De túlragoztad a példát, és adott helyzetben nem vetted figyelembe, hogy a gép jó irányba megy, csak az "elitista" pilótát akarja leváltani a "nagypofájú amatőr" alternatíva.
Megfelelő segítséggel egy hozzá nem értő is le tud rakni egy gépet, ahogy egy ország is elboldogul regnáló kormány nélkül. Ha az alternatíva egy olyan terrorista, aki felhőkarcolónak akarja vezetni a gépet, akkor a "nagypofájú amatőr" még mindig jobb választás.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!