"Vlagyimir Putyin parancsára ölték meg az orosz ellenzéki vezetőt, éppen
azelőtt, hogy egy fogolycsere keretében kiadták volna az Egyesült
Államoknak.... Pevcsik elmondta, február 15-én este megerősítést kapott arról, hogy
meglesz a csere, Navalnij másnap vesztette életét. Pevcsik szerint Putyin meggondolhatta magát..."
Ez tisztán moralitásbeli különbség. Nekik egy ember akir jó eséllyel "kivégeztek" nem érdemel meg 1 perc csendet úgy, hogy talán aközött a néhány ember között volt aki szembe mert szegülni korunk egyik legnagyobb elnyomó diktátorával... Már csak emiatt is szerintem jár neki az 1 perc. Függetelnül attól hogy fizetési listán van e vagy nem.
Mondjon le a FIDESZ! Ide SZAKPOLITIKUSOK kellenek nem ez tolvaj, hazug társaság. A SZAKPOLITIKUSOK majd megcsinálják. A férjem is jó megcsinálta már! D.K.-lári-fári
"
Számonkérte, hogy a kormány nem akart megemlékezni Alekszej Navalnij nemrég elhunyt orosz ellenzékiről, és kérte az országgyűlést, hogy felállva, egy perc néma csenddel emlékezzenek meg róla.
A Fidesz-KDNP ezután a Mi Hazánkkal egyetemben nem állt fel. Tordai
azt mondta, sajnálja, hogy a „Putyin zsoldjában” álló Fidesz-KDNP nem
emlékezett meg.
"
A "Pesti Srácokat" védted éppen, akik erkölcsi fölénnyel éppen nem vádolhatók, majdnem megsajnáltam már őket, mert az "aljas tüntetők" sértegették a stábot. Azt még elfelejtettem leírni, hogyha annak idején leestél kedvenc játékodról, mert nem találtad a "kantárt", ebben az esetben a hintaló fejét, az nem a játék hibája volt.
A "Pesti Srácokat" védted éppen, akik erkölcsi fölénnyel éppen nem vádolhatók, majdnem megsajnáltam már őket, mert az "aljas tüntetők" sértegették a stábot. Azt még elfelejtettem leírni, hogyha annak idején leestél kedvenc játékodról, mert nem találtad a "kantárt", ebben az esetben a hintaló fejét, az nem a játék hibája volt.
Én továbbra sem értem, hogy az ittlévők nagyrésze, miért süllyed le arra szintre, amit itt 2-3 troll képvisel. Miért kell ilyen alakokkal szóba állni, mikor egyértelmű, hogy az intellektuális képességük nem éri el az átlagot, az erkölcsi értékrendjük pedig mélyen alatta van egy normális értékrenddel rendelkező társadalmban elvárttól.
"A Fideszt övező, leginkább önmaguk által fújt legendák egyik legismertebbje a „Kormányozni legalább tudnak”. Bár
az állítás számtalanszor megdőlt már – gondoljunk itt a
világviszonylatban is rekordszámú emberéletet követelő kovid elleni
fideszes „védekezésre” – azért még van, aki elhiszi nekik a rogáni
propaganda tételmondatát. - Az ő figyelmükbe ajánljuk, hogy vasárnap este 19:33-kor összehívták,
majd hétfőn reggel 7:56-kor le is mondták az Országgyűlés igazságügyi
bizottságának ülését. - Ezen hétfő délelőtt már egyetlen napirendi
pontként tárgyalta volna az oroszbarát kormánypárt az általuk sebtiben
összerittyentett „gyermekvédelmi” törvénycsomagot. A rapid módon
összehívott, majd lefújt ülésük önmagában is furcsa, az pedig főleg
szokatlan, hogy olyan törvényjavaslat tárgysorozatba vételére hívtak
össze ülést, amelyet még be sem nyújtottak." - Propeller - Ez az igazi pánik és kapkodás, kormányzást nyomokban sem tartalmaz!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!