Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 06. 16. 09:08
Előzmény: #13738  badsector1
Arra van képlet, hogy mennyi kommunikálni képes értelmes lény lehet a fideszben?
A probléma sokkal közelebbi még csak az országhatárt sem kell átlépnünk, nemhogy naprendszereket.
Nem tudtam nem feltenni a kérdést, bocsánat.
sanka 2020. 06. 16. 09:07
Előzmény: #13738  badsector1
Drake egyenlet csupa ismeretlen, aztem a mostani becslés is csak valószínűsítésen alapszik. Kivi lennék már egy földönkívülire.:))
manoka11s 2020. 06. 16. 08:57
Előzmény: #13735  signal2
Vajon a többi 36-nak mennyi jött ki????
sanka 2020. 06. 16. 08:55
Előzmény: #13735  signal2
Érdekes,hogy is számolhatták ki?:))
signal2
signal2 2020. 06. 16. 08:52
Előzmény: #13733  badsector1
"számítás", mi? Mármint a feltételezéseik igaznak elfogadásával végzett számítás.
manoka11s 2020. 06. 16. 08:48
Előzmény: #13733  badsector1
És ez csakami galaxisunk!!!!
badsector1
badsector1 2020. 06. 16. 08:43
off
"Kutatók friss számítása szerint 36 (!) intelligens, kommunikálni képes civilizáció élhet a galaxisunkban"
Törölt felhasználó 2020. 06. 16. 08:16
Előzmény: #13711  pitcairn2
Nincs nekem Horthy-fóbiám, egyszerűen csak értékeltem a tevékenységét, ahogy a jobboldalét is. Két vesztes világháborúba vitték bele az országot és most pofátlan módon próbálják a felelősséget mindenért a baloldalra tolni, elég volt ebből.
Törölt felhasználó 2020. 06. 16. 08:12
Előzmény: #13728  euler
Brankó tőlem már kért elnézést, ilyet nem láttam még a fidesztől, javuló tendeciát látok én csak jó példával kell mutatni.
Törölt felhasználó 2020. 06. 16. 08:10
Előzmény: #13712  Törölt felhasználó
Olvass utána, megkapták rá a felhatalmazást és büntetlenül megúszták.
rockmaster 2020. 06. 16. 07:49
Előzmény: #13727  badsector1
A halálesettel összefüggésben minden hivatalos irat vélt sérelem nekik.... legalja!!!!
Akit érdekel, ennek a betegségtípusnak a részletes magyarázata:))))
Elhárító mechanizmus
https://hu.wikipedia.org/wiki/Elh%C3%A1r%C3%ADt%C3%B3_mechanizmus
euler
euler 2020. 06. 16. 07:49
Előzmény: #13724  gombócból_is_sok
Azon csodálkozom, hogy a fórum egyébként értelmes, de unatkozó (?) tagjai nem tudják megállni, hogy ne csapjanak rá Brankó, Karvaly, Manó stb. takony szövegeire, ahelyett, hogy egymással próbálnának érdemben beszélgetni, vitatkozni. Ebből gyorsan kiesnének a fent említettek, mert ha folyamatosan levegőnek lennének nézve,  megúnnák az erőlködést, a fórum pedig kakasviadal helyett valami élvezhetőbbé válna.
Tudom persze, hogy ez reménytelen, így a tanulságot én is levonom ...
badsector1
badsector1 2020. 06. 16. 07:38
Előzmény: #13725  rockmaster
"betegek vélt sérelmei miatt keresnek jogorvoslatot"

A fidesznyik még ez is bekajálja.
Törölt felhasználó 2020. 06. 16. 07:37
Előzmény: #13721  valoigaz
Sokan azzal mentik fel, hogy csak megadja azt, amire a magyaroknak szüksége van illetve, ha nem ő csinálja, akkor megcsinálja más.
És tudjuk milyen jól szokott végződni, amikor a szülő édességgel tömi a hisztiző gyerekét vagy az szenvedélyfüggőnek mindig becsempésznek az elvonóban egy kis utánpotlást.
Mivel vele nem fogunk megváltozni, meg kellene próbálni nélküle.
rockmaster 2020. 06. 16. 07:35
Mai utálat cikk, megyei lapok:
"A jogvédő szervezet betegeket és gyilkosokat is kihasznál
A sokszor nemzetközi színtéren futó kormányellenes akciók kulcs­szereplőjéve nőtte ki magát a Magyar Helsinki Bizottság, amely minden fronton a magyar kabinet megbuktatásán, de legalábbis a lejáratásán fáradozik. Ha kell, gyilkosokat képviselnek vagy betegek vélt sérelmei miatt keresnek jogorvoslatot, gyakran állnak balliberális politikusok mellé a küzdelmeikben. A lényeg a kormány támadása."
Ha az Orbán-párt betartaná a saját és az aláírt nemzetközi törvényeket, akkor nem lennének ilyen perek!
De mivel nincs kedve betartani, meg úgyis macerás ezt összehozni az ámokfutásaikkal, ezért egyre több ilyen per lesz!
Hajrá Ellenzék! 
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 06. 16. 07:31
Előzmény: #13716  Branko
Szerintem lehetőleg tartsd a megszokott alacsony színvonaladat, az alá már semmiképp ne menj ilyen tisztán személyeskedő és teljesen felesleges szöveggel.
rockmaster 2020. 06. 16. 07:30
Előzmény: #13721  valoigaz
Elég jó összefoglaló!
Én még hozzáteszem, hogy ezt tetázi, hogy elherdálja az emberek pénzét és szemmel láthatóan már kevés ez az ember az EU-hoz!
badsector1
badsector1 2020. 06. 16. 07:16
Előzmény: #13713  Branko
Szerintem mindenki örülne ha az mszp kiesne a parlamentből, kivéve orbán,
valoigaz 2020. 06. 16. 05:09
"Hihetetlen és abszurd, de Orbán az az ember, aki egyetlen egy dologból táplálkozik: a gyűlöletből. Abból, hogy embereket, embercsoportokat egymásnak ugrat. Kevesen emlékeznek már az “árokásók” megjegyzésére. Ezzel akarta eláztatni - sokszor nagyon sikeresen - politikai ellenfeleit, miközben ő maga caterpillarral mélyít ma is minden árkot. Mostanában már valahol a Mariana-árok mélységében jár. 
Feltűnése idején a ruszkikat gyűlölte és gyűlöltette. Igaz, volt rá igény. Ma pedig…
Azután hivatalból, liberális álláspontból gyűlölte és tette nevetségessé a papokat. Ma pedig…
Folyamatosan gyűlölte a kommunistákat. Ma pedig… nézzük meg a kormányát!
Legyalázta a kisgazdákat, s elmondta őket mindennek. Aztán kormányra ment velük.
Ledarálta korábbi elvbarátait, a SZDSZ-seket, s addig gyalázta őket, amíg léteztek. 
Gyűlölet tárgyává tette, aki ellenmondott, aki ellenállt. S ehhez gátlástalanul használta és használja fel az írott jogot és a média minden ágát. Na, itt nagyon hosszú lenne a névsor…
Meggyűlöltette az Alkotmányt, s csinált helyette egy sajáthasználatú alaptörvényt. Holott erre semmilyen felhatalmazása nem volt…
Gazdaggá tette magát, családját, haverjait Simicska segítségével, azután meggyűlölte és dobta.  Azóta  újabb csicskákat alkalmaz.
Kitalálta magának a migránsokat! Befuvaroztatta őket a fővárosba, hogy kellően megijedjenek az emberek, holott a megoldás kézenfekvő volt. Később, amikor a gyűlölet már lángra kapott a megoldás is “meglett": a déli határtól Budapestet kikerülve irányvonatokkal vitte őket az osztrák határra, hiszen azoknak eszük ágában nem volt itt letelepedni. Itt csak azok telepedtek le, akik kifizették a sarcot!
Azután ellenség lett Brüsszel, elkezdte gyűlölni, miközben kamionszám érkezett onnan az Euro. Ezzel viszont soha nem számolt el senki. 
Most ellenség a vírus! Az első, amely kifoghat rajta, hiszen alkalmatlan csinovnyikokkal vette magát körül, s a vírus  ellen nem elég a hazugság. A vírus nem fog meghátrálni, akkor sem, ha az egész sajtó és az összes plakát is ezt ordítja….
Ezért is keresi most lélekszakadva az újabb ellenséget, az önkormányzatokat. Ha még nem lenne világos ők lesznek majd a felelősek a betegség terjedéséért és a halálesetekért. "

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek