valoigaz

Regisztráció: 2020-01-31 10:57:11

Hozzászólások száma: 503

Utolsó hozzászólás: 2020-08-10 13:44


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Matolcsy egy zseni!! hétfő, 13:44

"2019-ben rekord árbevételt könyvelt el az Orbán Viktor miniszterelnök apja, Orbán Győző tulajdonában lévő Nehéz Kő Kft. A szállítmányozó cég tavalyi bevétele 2,9 milliárd forint volt, ami 600 millióval több az egy évvel korábbinál – írta az Mfor. A nyereség azonban elmaradt a 2018-astól. Akkor 304 millió forintos profitot termelt a cég, tavaly 139 millió volt az adózott eredmény – ezt Orbán Győző teljes egészében ki is vette osztalékként. (Egy évvel korábban 400 milliót vett ki, a teljes 2018-as nyereséghez 96 millió eredménytartalékot is hozzácsapva."
Na néd mán! Ez a vén trotyli is kivett egy kis forintot, talán mert játszani akart ez is egy kicsit a forinttal!
Matolcsy egy zseni!! hétfő, 13:20

"Ki játszik a magyar forinttal az MNBn kívül?"
A maffiafőnök és kis családja.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? hétfő, 08:34
Bármennyire is szeretnéd, nem tud esni.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 20:38
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 20:27

"Az elmúlt napokban két olyan kormányhatározat is megjelent, amelyekkel a kormány összesen 155 milliárd forintot csoportosított át a gazdaságvédelmi alap terhére. Ezzel már a teljes költés 1400 milliárd forint felett jár. Vagyis most már azt mondhatjuk, hogy a kormány már nemcsak a járványügyi (eszközbeszerzési) kiadásokat költi fedezet nélkül, vagyis a deficit rovására, hanem a gazdaságvédelmi kiadásokat is a deficit emelésével finanszírozza."
A helyzet az, hogy brutális hiány lesz a magyar költségvetésben, amit még fokozhat az újabb koronavírus terjedése.
Azt hiszem, hogy hamarosan a forintot is újra gyengülő pályára fogják állítani, mivel kénytelenek lesznek előteremteni a megnövekedett kormányzati hiány, egyre nagyobb finanszírozási igényét is. Ehhez muszáj lesz nekik tovább gyengíteniük a forintot.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:25
Ja, némelyik betéved ide, béget egyet azután eltűnik mintha semmi sem történt volna.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:22
A nincstelen miniszterelnök apja épp most vett fel 139 millió osztalékot. 2020. augusztus 8. 14:40 Orbán Győző a Nehéz Kő Kft. nevű szállítmányozó cége 139 millió profitot termelt – ebből osztalékként kivette mind a 139 millió forintot. A golfpályáiból kivett pénzzel együtt, így már 230 millió forintnál tart idén. Megnyugtató évet zárt az Orbán Győző kizárólagos tulajdonában lévő Nehéz Kő Kft., Orbán Viktor miniszterelnök apjának szállítmányozó cége ugyanis rekord árbevételt könyvelhetett el 2019-ben: 2,9 milliárd forintot – derül ki a céges beszámolóból. Ez mintegy 600 millió forinttal haladja meg a 2018-as 2,3 milliárd forintot – írja az mfor.hu. Ez a szép forgalom azonban most nem társult rekord profittal is: a 139 millió forintos adózott eredményből minden fillért, 139 millió forintot vett ki a cégből Orbán Viktor kormányfő apja. Ez 2018-ban több volt: akkor a 304 millió forintos nyereséget megfejeltek 96 millió forinttal az eredménytartalékból, így jött össze a 400 millió forintos osztalék Orbán Győzőnek.
A céges beszámolóból az is kiderült, hogy a munkavállalói létszám 23-ról 21 főre csökkent. A koronavírus-járvány viszont a miniszterelnök apja szerint, nem lesz komoly hatással a társaság működésére. A volt felcsúti polgármester cégeivel a Nehéz Kő is partneri kapcsolatot ápol: Orbán Viktor miniszterelnök édesapjának cége alvállalkozóként kapott munkát korábban a Mészáros-birodalomhoz tartozó R-Kord részvételével zajló hatalmas dél-balatoni vasútfelújításon.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 14:03
"Sokakat meglepett, másokat sokkolt a tegnap reggeli hír, amiből megtudhattuk, hogy a szoboszlói Hotel Délibáb és az ebesi székhelyű Privát élelmiszerlánc tulajdonosát az adóhivatal nyomozói letartóztatták. Pedig, ha belegondolunk, ez nem volt váratlan. Már tavaly a hatóság cégkeresztjében volt az illető és a dolgozói. Ha valaki, akkor ők tudják, hogy mi az adminisztratív zaklatás.
Tény, hogy nem tartott be minden szabályt, és ezért már korábban megkapta, ami járt. Most azonban kimondhatjuk, hogy bűne az volt, hogy nem engedett a zsarolásnak, és nem engedte be a cégeibe a disznófejű nagyurat. Nem ő az első, és nem is az utolsó, akit az állami intézmények felhasználásval szorongatnak meg, próbálják ellehetleníteni, hajtóvadászatot indítanak ellene. Tény, hogy a dubaji fedővállalkozás és az adóoptimalizás amatőr módon volt megoldva. Nyilván egy magyar vállalkozó kismiska a multikhoz képest ilyen téren. Gondoljunk csak arra az ismert áruházláncra, amelyik 2010-ben csak 50 millió adót fizetett, mert megtalálta a törvényekben rejlő kiskapukat. És itt van a kutya elásva. A törvényi szabályozáson kell változtatni. Nem állapot az, hogy évente változnak az adótörvényeink. Nem állapot az, hogy a rendszerváltás óta egy olyan politikai elit kényének-kedvének van kitéve az ország, akik x összegért hoznak törvényeket, x összegért kiskapukat hanynak (az olajszőkítés törvényileg volt megalapozva) és akkor visonganak, amikor ezeket a kiskapukat azok is megtalálják, akiknek nem szánták. Változásra van szükség. Kiszámítható és stabil jogi környezetre, ahol évekre előre lehet tervezni. Amíg ez nincs meg, addig hiába álmodik Varga Misi, mellesleg a kormány egyik legbecsületesebb tagja, arról, hogy tömegek fognak vállalkozni. – N. Nagy Sándor –"
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 07:38
Kint élek Ausztriában, a magyar határtól cirka 10 kilométerre, már nem vagyok magyar, igaz eddig sem voltam...
Sok éve idegenné váltam saját országomban, olyanná, aki egyre jobban elvesztette kötődését, ahhoz a valamihez, amit úgy hívnak, szülőhaza.
30 éve még magyar voltam, vagyis annak tartottam magam, igaz már akkor is szégyelltem magam Ausztriában a magyarságom miatt, hiszen ha eldobott szemetet láttam, az magyar nyelvű volt, vagy amikor megjelent a Mariahilfer Straße egyes boltjaiban a kiírás "MAGYAR NE LOPJ!"
...de akkor még nem akartam elmenni, akkor még úgy gondoltam, Magyarország a korlátlan lehetőségek hazája.
Akkor még úgy gondoltam, majd tanulunk a sógoroktól, meg minden más népektől kultúrát, hiszen kinyílt a világ.
Már nem gondolom így! Pár napja megkaptam az első osztrák rendszám táblámat az autómra, ültem a kocsiban és néztem a tartományi címert a táblán, a piros fehér keretet, és egyszerre volt fantasztikus érzés, de fájdalmas és dühítő is.
Ültem a kocsiban, simogattam a rendszám táblákat, nézegettem az osztrák forgalmit és nagyon torokszorító érzés volt, mint amikor egy szerelem elmúlik és fáj!
...és tudod, hogy nem így akartad, nem ezt akartad.
Eljutni odáig lélekben, hogy mindent feladj abban az országban, ahol éltél és ahol halni akartál, az nem egyetlen pillanat műve, hanem egy hosszú és fájdalmas agónia vége. Az új, választott országomra naponta csodálkozok rá, hogy így is lehet? A középkori városokra, a várakra a hegytetőkön, a havas hegycsúcsokra és arra a nyugalomra, ami ebből az egész országból árad.
Mióta itt élek nem hallottam egy hangos szót, nem láttam veszekedést, ellenben láttam embereket, akik beszélgetnek egymással, bármilyen ügyintézést, vásárlást végeztem, kedvesen fogadtak, udvariasan bántak velem. Ez itt alap és úgy néz ki természetes. Jó itt lenni! ...de azért rohadtul dühös is vagyok! A párom tízen éve él Ausztriában, ő már osztrák állampolgár és elsősorban a gyerekei jövője miatt döntött úgy, hogy véglegesen elhagyja Magyarországot.
A gyerekek már itt Ausztriában jártak óvodába, iskolába és járnak még most is, ők is osztrák állampolgárok, 3 nyelven beszélnek anyanyelvi szinten, nem érzik magukat magyarnak, nem is akarnak ott élni.
Gondoljatok bele, 4 ember, aki már nem akarja, hogy legyen közük Magyarországhoz, 4 ember, aki elveszett Magyarország számára.
...és lehet számolni, hogy kinek, hány ismerőse hagyta el Magyarországot végleg.
Mennyi tudás, munkaerő, hagyta el az országot?
...és ez nem csak Orbán bűne, legfeljebb ő a legnyilvánvalóbb haza és népáruló, de a többi politikus és döntéshozó hasonlóan bűnös!
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 10:58

Az utolsó mondatoknál vannak szép gondolatok, ezt hasonlóan látom én is, éppen az ilyen manipulálások miatt fog bukni az egész hagyományos pénzügyi rendszer.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 09:19
 Az elmúlt 10-év nagy nyertesei a maffiacsaládba tartozók voltak, még Budapesten is, ez miatt be is bukták az őszi választásokat.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 08:59

Nincs olyan, hogy teli a tank, ez egy rossz példa.
Épeszű ember, ha egy jól menő dologba van benne ami számára jelentős haszonnal kecsegtet, azt inkább lebeszélni próbálja, hiszen a felbeszélésből neki is kára származik. Ahol a konkurencia növekedik ott a profit is csökkenni fog.
Egyre kevesebben adják, ezt mutatja az emelkedő árfolyam is.
A nagyok csipegetik és valószínűleg néha ők is öntik vissza nagyobb tételekben is, hogy elbizonytalanítsák a  kisebbeket és kiszedjék a kezükből a coinokat.
A Goldman vezér lánya is több millió dollár értékben vásárolt be Bitcoinból... a Goldman végig ledumálja, hogy a Bitcoin bukni fog. Szerintem ez is jól mutatja, hogy venni kell a Bitcoint.
Matolcsy egy zseni!! csütörtök, 16:43
Látjuk is, hogy mennyire zseni a tolvajok között, sunyi módon lopja el az emberek megtakarításait és értékteleníti el a béreket, nyugdíjakat. Igaz az unokatzsvírek alapítványaiba eltűnik a lopott pénz és még a nyomozókutya (a vak komondor) sem akad a nyomára. A píznek nincsen szaga.
Matolcsy egy zseni!! csütörtök, 16:14

Persze, hogy nem hagynák. A mostani viszonylag stabilabb árfolyam csak az miatt van mert beijedtek, hogy nem kell az állampapír senkinek. Kicsit itt beetetik újra az embereket, hogy bízzanak a forintban, azután ismét kamatcsökkentéssel vagy likviditás növeléssel elgyengítik újra. Eddig arról szólt a sztori, hogy rábasztak azok akik magyar állampapírt vettek a jövőben szintén ez fog újra megismétlődni.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? csütörtök, 16:06

Lehet több pesszimista cikket is találni azoknak akik célzottan ilyen cikkekre fókuszálnak.
A Goldman is ledumálja, csak éppen a Goldman-vezér lánya vett néhány millió dollárért Bitcoint...
Mit vársz, hogy felbeszélik? Amit a nagyok lebeszélnek azt venni kell, akkor kapod a legjobb infót a vételre amikor sokasodnak a lebeszélések. Látszik, hogy egyre többen hisznek benne és szép csendesen felcsipegetik az eladó coinokat.
Bittcoinnak az ereje éppen a manipulálhatatlanságában rejlik, ez miatt fog egyre magasabbra jutni.
Jelenleg ezerrel nyomtatják a hagyományos pénzeket, vagyonokat lopnak ki az emberek zsebéből, persze csak azokéból akik ezt hagyják.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:03
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? csütörtök, 13:02
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? szerda, 18:47

"Senki sem szeretné 10%-kal olcsóbban eladni az áruját csak azért, mert az árfolyamon bukik."
Ne csak lefelé gondolkodj, fölfelé is
Van ahol még kedvezményt is kapsz, ha BTC.ben fizetsz.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? szerda, 16:58

A webshopban nem a BTC. ára van kiírva, hanem a mindenkori aktuális forint vagy más deviza pl. euró.
A számla teljesítését fizetheted BTC.-ben is amennyiben azzal akarod rendezni a számlát, ez mindig az éppen akkori BTC. árat jelenti, abban a pillanatban amikor a tranzakció létrejött.
Azt meg nyugodtan elképzelheted, hogy a hagyományos pénzügyi rendszerek a végnapjaikat élik, jól jelzi ezt a folyamatos pénznyomda is, amit már le sem tudnak állítani.
Bajban van a fiat-pénzrendszer és össze is fog omlani, ez lehet 1-év akár, de elvergődhet még 1-2 évtizedet is.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 15:30

Van egy nagyon jól működő cég a környékünkön.
A maffia emberei tájékoztatták a vezetőjét, hogy el kell adni a céget mivel a keresztapa legjobb haverja szemet vetett rá. A cég vezetője tájékoztatta a maffiát, hogy ez a cég szorosan kapcsolódik osztrák, horvát cégekhez és csak ezekkel a cégekkel együtt tud továbbra is működni, önmagában a cég működésképtelen lenne.
A maffia megértette, hogy ezt a céget nem tudja bekebelezni mivel a két külföldi cég nem fog kapcsolódni a maffiához.
Ez a történet a szemem előtt zajlott!
A maffiabirodalmat folyamatosan építik mutyisztánban és egyetlen jól működő vállalkozás sincs biztonságban még akkor is szemet vethetnek rá, ha az magántulajdonban van.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek