Szerintem ki fog borulni a bili ott É-Koreában! Lehullt a rablánc - lincselések korszaka következik. Nem árt figyelmet szentelni, megszerezni a szükséges. Aztán sör-virsli parti :)))
Maradt még 4 a hűtőben ilyen esetekre.Remélem az idén még legalább 2 elfogy, mert lejár a szavatosságuk. Amúgy szerintem az amik adtak be neki valamit tavaly, amitől a szive leépült.
"remegett" a doki... elég bulváros... sztem ennyire nem lehettek balfaszok, nem beszélve arról, hogy tuti van/volt neki saját orvos csoportja minden szakterületről, túl egyszerű lenne ilyen bénán bevégezni... :D
Hát ilyen az amikor az orvos nem professzor csak egy derék kommunista...Bizonyára diplomáját is az alapján kapta hogy milyen decibellel képes tapsolni.
Azok mindenképp elvannak nyomva mert saját választottjaik is a saját zsebüket tömik,egymásnak emelgetik a fizetést,juttatják egymást zsiros pozicióba... jójó cserébe a homik ingyen utazhatnak a BKV-n.
Pl.: az ellenzéki pártok és önkorik lehetetlenné tétele! Ezt nevezhetjük nyugodtan népelnyomó politikának, mert az köztudott, hogy ezeket a pártokat és képviselőit a parlamentben vagy az önkorik élén, legalább annyi ember választotta meg amennyit a kormánypártokat. Ebből az következik, hogy ezeknek az embereknek háttérbe szorulnak az érdekeik, vagyis el vannak nyomva.
Na, itt a korona a Tusk/náci ügyre. (Nem Deutsch viszontválasza Sikorskinak, azzal csak egy ásónyommal mélyebbre került a fidesz). Hanem ez: "A hvg.hu eközben arra emlékeztet,
hogy a Fidesz táborában sokan, köztük több médium is példaképnek
tekinti azt a német jogtudóst, Carl Schmittet, akit Donald Tusk
megemlített március közepén a magyar kormánypolitika kapcsán. Így a
szerzőnek nem világos, mégis mit kér ki magának a Fidesz."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!