Mert mit jelentett be? Megtalálta a szent grált? Vagy csak azt, hogy visszaad abból a pénzből az embereknek, amit adóként befizettek, és most éppen nem a strómanjai hordják szét? Nem ő kapálta össze ezeket az összegeket túlórában.
Egyébként rám sem vonatkozik a kedvezmény. Ez komnunista kinentö akció. Meg kell védeni az embereket saját maguktól, mert nincs annyi megtakarítása hogy 1-2 hónapot kihúzzon... kész röhej
Ki kell várni a végét, mert lehet, hogy most nem kell majd fizetni év végéig,
de ismerve a "becsületes emberek gondolkodását", nehogy jövőre majd késedelmi kamatot
számoljanak fel! :))
"Olyan magas fokú az érthetetlen utálatotok, hogy megérdemelnétek, innen senkire ne vonatkozzanak a kedvezmények!" Nem mintha annyira akarnám de pl rám Semennyire nem vonatkozik a kedvezmény. Ahogy anno a devizamentéskor is én csak fizettem az árát kapni abból én semmit se kaptam. Nem mintha sajnálnám hála égnek nem szorulok rá. A hitelemet én inkább törleszteném tovább amúgy nekem nem kell moratorium. Az legyen azoké akik rászorulnak. Ja Mészáros úr és Tiborc vej pedig legyen kivétel ha már amúgy is termédek állami támogatást és olcsó hitelt kaptak és felhalmoztak 4 év alatt temérdek nyereséget tessék a bukót néha benyelni. A tököm kivan hogy bármi bajuk lenne ők az elsők akiket kimentenek vagy alájuk nyúlnak. Legyen akár sertés áfa csökkentés, turizmus és Balaton fejlesztés, Mátrai erőmű kimentés vagy most pl. De ugyanez volt a devizaváltáskor is. Az elsők akiket kimentettek a sok ész nélkül devizahitelbe eladósodó politikus volt akik UTÓLAG már nagyon tudták hogy az egy hibás termék volt. De azért a végtörlesztéssel jó kis pozitív kiugrót csináltak maguknak.
Hogy elkussolt itt mindenki OViktor bejelentése után! Szégyen ez a topik. Ez a sok megmondó, okoskodó ember. Olyan magas fokú az érthetetlen utálatotok, hogy megérdemelnétek, innen senkire ne vonatkozzanak a kedvezmények!
Ez az O1G még bejelenteni sem tud. Ha nem tudja kezelni a facebookot akkor menjen be az M1-be. Erre fizetünk tízmilliárdokat? Fogadok nem is Magyarországon van a rohadékja
L: Tanulj tinó, ökör lesz belőled :))) A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját2010.09.14. 11:08 "Az Orbán-kormány álláspontját tükröző előterjesztés elismeri például, hogy az előző kormány jelentős lépéseket tett a gazdasági és a pénzügyi rendszerek stabilizálása érdekében. A korábbi fideszes állásponttal szemben az írás leszögezi: az államháztartás finanszírozása, a forint árfolyamának stabilizálása, illetve a pénzügyi rendszer működése is csak az IMF hiteleivel volt biztosítható. A dokumentum szerint az előző kormánynak a válság miatt kialakult szűk mozgástérben gazdaságélénkítésre már nem volt lehetősége. Annak pedig, hogy Bajnaiék többször is a költségvetés számainak módosítására kényszerültek, elsősorban az volt az oka, hogy 2008 végén még nehéz volt pontosan előjelezni a válság mélységét, így a kormánynak folyamatosan alkalmazkodnia kellett a változó nemzetközi környezethez." ... ...Orbán Viktor nyilatkozott, egy Merkellel közös külföldi sajtótájékoztatón. Itt - ellentétben a hazai megnyilatkozásokkal – méltatta a kormánynak azt a munkáját, amivel az államháztartási hiányt sikerült drasztikusan lefaragni.... ...A jelenlegi előterjesztés rögzíti: az előző kormány a konvergencia program alapját képező makrogazdasági pálya, valamint a nemzetközi szervezetek előrejelzéseit figyelembe véve készült. A GDP-csökkenés alapvető oka a jelentés szerint a külső kereslet szűkülése volt, a közösségi fogyasztás pedig az "Út a munkához" program pozitív hatásai miatt tudott bővülni. 2009 folyamán az ország nettó adóssága 2,9 milliárd euróval csökkent, a folyó FIZETÉSI MÉRLEG TÖBB MINT EGY ÉVTIZEDE ELŐSZÖR ÉRT EL POZITÍV SZALDÓT - sorolja a sikereket az írás." L: Na ennyit a csődközelről. Vagyis annak ellenére, hogy 2008-ban volt a világválság, már 2009-ben pozitív eredményt produkáltak a MANYUP lenyúlása nélkül!!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!