valaki tudna rajzolni egy technikait óráson, vagy naposon? csak hogy a TA-s barátaink is megnyugodjanak, hogy a 9800-as fibó szinten megvolt a korrekció.
Bár nem vagyok ellene az ilyen -5%os hintáknak, ha előre szóltok, szívesen adom a kis pakkomat 9700 környékén, és visszaveszem 9300-ért.
Akár mindennap, egész addig, míg el nem éri a pakkom mérete Formerét. :D
Törölt felhasználó2010. 09. 30. 14:35
4450nél vettem az otp,nyugodt voltam,nem panaszkodom jó volt 5140nél eladni.de az rfv sem lesz üres,aki a cég után nézett rájöhet(meg persze követi az eseményeket is)
Ez részben részvényfüggő is. OTP-nél 1óra után is voltam már ideges, hogy mi lehet, RFVnél 1 hét után sem.
Mondjuk az még picit más RFV volt, de akkor is.
Persze a nagy rossztól megmenthet a stop, de nagyon is kiszámítható, sokaknak betanítják, majd ezzel szépen elvesznek tőlük nem kevés pénzt.
Még azt is megmondják, hogy hova tedd be, ki sem kell számolniuk, automatán megoldja. :D
Törölt felhasználó2010. 09. 30. 14:30
eddig otp,fhb részvényben utaztam eredménnyel.remélem az rfv-t nem bánom meg.nem kenyérre kell.ha 1-2 hónap múlva hoz,az sem baj.nem mára kell.
Sajna az én stopjaim nagy részét is kiszedték, szerencsére az 1/3 ról levettem a stop megbízást. Nem gondoltam. hogy lemegy ma eddig, de én is osztom ody42 véleményét mióta egyszer 3adolodtam. Szóval most kicsit keserédes a triplázásom :S
Ha van idod mindig figyelni az arfolyamot, akkor megterulhet. Nekem ma pl. van, de van, hogy csak a nap vegen tudok ranezni, az meg mar keso banat.
Kivanom, hogy ne fazz ra ;)
Amióta stop nélkül csinálom, egyszer sem fáztam rá. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogok, de nem tettem...
Mikor stopom volt, és örültem 5-6%nak, mondjuk az OTP-ben vagy a MOLnál, akkor egy -2-3%os lenézés utáni egyből felrántás után már kereshettem, hogy mikor akarom visszavenni.
Mondjuk ott könnyebb volt elvenniük a nyereségem felét. Itt az RFV-t vissza kéne tolni 7 ezer alá. Akkor már kezdenék morcos lenni. :)
most elegge aterzem ezt az esetet :)
Nem baj, a hasznom nem veszett el, csak egy resze masnal landolt, de inkabb bukjak 5-6-7-8%-ot, mint 20-at...
(a stop-limit-tel sem buksz feltetlenul annyit, mert ha visszafordul, akkor max 1-2% mozgas utan mar vissza lehet venni altalaban)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....