koszonom.
a koteslistabol szepen latszik, hogy mindenki a kerek szamokat kedveli a stop-loss-nal :)
Nem gondoltam, hogy ennyire lerantjak, sikerult beleraknom a stop limitet az aljara reggel...
Nagyon távoli stop kell, hogy ne üssék ki, annak meg szinte alig van értelme. :)
Az pl nem olyan jó, ha kütik 9200nál és ha vissza akarod venni, akkor csak jóval fentebb teheted meg...
Én stop nélkül játszom, mert párszor már kirázták a zsebemből, más papíroknál. Velem többet olyat nem csinálnak, inkább figyelek, ha elalszom én bukom, vagy kiülöm.
De annál nagyobb szemétség nincs, ha kinyomják a stopot, és ezzel bukik az ember 5-6-7%okat is.
na igen, egyébként nem is értem hogy miért nem jönnek rá hogy itt is meg az otp-nél is sokszorozni lehetne ha nagyon bezúznák.
így meg ölhetnek még néhány százallék reményében.
én otp-be vagy ebbe is betolnám a vagyont 2000 alatt simán.
itt meg már nem vennék bele, még ha tuti megy 10 fölé akkor sem, nagyobb a kockázat.
Ja és azzal én is egyetértek, hogy a fák nem nőnek az égig, és RV-em is van. Igaz nekem 6500 körüli átlaggal
De aki belevesz annak itt érdemes stop losst beállítani.
Tudom ajánlani, és akkor lehet 1200 újra, ha beszakad a világ, majd újra rally 1200 - 9800-ig, de szép is lenne
Törölt felhasználó2010. 09. 30. 13:48
Értelmes kolléga adhatta most a papperünket...
De legalább a saját kárán tanulta meg hogy nem érdemes így borítani, mert olcsóbban adja mintha türelmesen várt volna a pár darabjával...sőt még az időpont sem volt a legmegfélőbb (ebéd utáni kereskedés még nem indult be...).
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....