Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
A régi szép idők, amikor még simán lehetett játszani PDYN-nel, kidobni pre-ben, visszavenni nyitó elején..:) Tudom, hogy volt bejelentés nemrég, de ennek hűlnie kell, mire megint bele merek venni. IDAI-ból most vettem, elnézést minden részvényestől.
Nekem IB-n is millió feletti a jutalékfizetésem :) Sajnos az opciók itt is rohadt drágák, főleg ha pár dolláros részvényről van szó és sokat kell belőle kereskedni :) Nem bánnám, ha lenne egy 50:1-es reverse split mondjuk a LAC-ban :)
Ez volt a tegnapi yolo zarolista, zaras elott 30 perccel a top5 ceget talan erdemes megnezni, es ha tetszik, bele lehet venni meg zaras elott a masnapi indulasra. Vagy ma nyitas utan 5 perccel megnezed az elso 3 gap-up yolo ceget, es megveszed a kovetkezo 3-5 negyedorara. https://imgur.com/a/u8tZsqo
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.