Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Jó, de ki az aki belerakja mindenét vagy akár csak jelentős vagyont? Az hogy a pénzem 1-2 ezrelékével ilyeneket nyomok, az inkább csak időeltöltés. Gondolom más is hasonlóan van.
Minél több ilyen kis izét veszek fel a figyelőlistámra, annál fájdalmasabb nézni, ha úgy mennek 70 százalékokat, hogy majdnem belevettem, de mégsem..:)
WKHS Nagyon keveset tudok még, valahol láttam forogni ezt a tickert. Ebbe is benne van valaki állítólag, de lehet az egész egy kamu. Utána kellene nézni.
Írhatok néha én is? OM nekem figyelős pici már van rák gyógyszer 😢 kutatók Aztán van pár quantum cégem Plusz KULR ha itt bejön egy pletyka juj 🚀 És LITM Továbbá Figyelőn az MVST ( pici lett már ) Undorító Erste T+2 v T+ 3 miatt
Tudod esetleg mai nap mire ment/ megy ennyire a SES? Eddig amit olvastam ígéretes, habár azt hittem, h pár éve meg volt már az év és aksi rally. Habár ha jól értelmezem új akarókat próbálnak ai segítségével kifejleszteni?!
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.