Közben 7160-on léptem, mert már nem nagyon lesz időm foglalkozni a tőzsdézéssel ma/holnap. Így is több lett a nyereség, mint korábban gondoltam. Teljesen elégedett vagyok. Köszi mindenkinek a tippeket és a támogatást!
90-es évek végénél volt ilyen betelefonálós játék. Akkor eldöntöttem, hogy ez nem nekem való. Sok-sok évvel később végülis visszatértem. Az tuti, ha nem lehetne gépről vagy mobilról kereskedni nem csinálnám.
2024 elején buktam annyit egy ilyen eladáson és vételen, hogy egy évnyi 10-es ajánlati könyv kijött volna belőle. Nem láttam, hogy nem árjegyzővel kereskedek részvénnyel. Certiben meg 15 perces késleltetett dolog miatt adtam be ajánlatot. Azt hittem reált látok. Akkor megfogadtam inkább kiperkálom.
Nincs. Közben megjöttek a kereskedő botok is. A baj csőstül jön. :) Te nem látsz reált és ajánlati könyvet? Ez kb. olyan, mintha vakon vezetnél egy autópályán. Hol kit lehet és érdemes pl. megelőzni.
Másik részvényemben teljesült az eladásom. Lehet valami szerencsétlen megvette jó drágán, mert az ajánlati könyvben az elején voltam. Árjegyző sehol persze. Ott se, itt se.
Megszívtam, a másik két részvényem szintén OTP-s árjegyzőhöz tartozik és természetesen azoknál sincs most jelen. El akartam eladni őket is némi haszonnal. :) Kicsit arra emlékeztet, amikor a sportban nem csak az egyéni teljesítmény számít (pl. futás), hanem beleszól a technika is (pl. autóverseny). Hiába lennél jó és beállítod a megfelelő szinteket és esetleg még teljesülhetne is, a egyéb dolgok miatt ez nem jön össze.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.