A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Azért az elég bátor, hogy a virtuális bukódat realizálod, hogy csak azért, hogy átkötsd TBSZ-re és visszavedd a részvényeket utána olcsóbban. Írtad mekkora összegről van szó.
Hát ez egy katasztrófa kezd lenni.. lehet átkötöm én is, de akkor le fogom baszni még jobban az árfolyamot, mert nyerő trédjeim után adót kellene fizessek, akkor inkább realizálok itt és visszaveszem...
Egyfolytában dobálja valaki... amíg ennek van, addig vevő sem fog jönni. Minek, ha olcsóbban is kaphat? Jelenleg 8.1m Ft virtuális mínuszban vagyok ebben a csodában..
Szolgálati közlemény:Kedves részvényestársak!Örömmel értesítek mindenkit,hogy a mai napon 2024.12.16-án vételi megbízást adtam a K&H E-banknak Waberers International Nyrt részvények vásárlására 3700ft-os áron,amit sikeresen teljesítettek is!
Nem kell várni egy hetet,már holnap a helyén lesz!146-150 közt be lehet megint gyűjtögetni hónapokig!Aki feltankolt most 155-162 közt vagy mozizik,azt várja a csodát,vagy 150 alatt kidobja,ha máshol akar egy kis pénzt keresni!Én is 220K val indultam ott,de csökkentettem mindig,most is kiszórtam 100K-t 157-en,elegem lett a mesékből ott is!Azért még maradt,de nem sok!Van most 3-4 más papír,amibe nagyobb fantáziát látok,mondjuk itt van ez a Wáberer,hogy mást ne mondjak!Annó én 3600-3700on kiszálltam innen,volt 10-12.000db-om,még 2200-2500ról,nem vagyok mohó,akkor gyorsan megfialt a pénzem,meg voltam elégedve!Gondolom azért csepegtették el most is páran,mert máshová mentek át.Ennyit a Wallisról,meg a Wabiról!Nagyon kicsi a vételi erő mind a kettőbe régóta!Ez van.Én visszatérek majd ide,de lehet nem holnap,de lehet már holnap is veszem!Meglátom éjjel mit álmodok meg!
Bár nem ez a topikja, de egy hét múlva térjünk vissza arra az Autowallis száguldásra. Lenne mit vizsgálni rajta ahogyan előre bejelentették, a vételi oldalon tele kamu ajánlatottal, amik egy idő után meg szépen eltűntek.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link