A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Miró József, az Erste vezető elemzője, stratégája a 2025-ös év tőkepiaci kilátásairól beszélt a Trend FM Prémium Kategória műsorában. A blue-chip részvények mellett az Alteo és a Waberer's jövőképéről is megosztotta véleményét a szakértő. https://youtu.be/z_Kn9635Y6Q
Szánalmas egy beteg lélek lehet, ezekkel a 2 dbos rádobálásokkal. Tuti Karácsonykor is egyedül van.. nem kíváncsi rá senki, így legalább mi figyelünk szerencsétlenre 🤭😂
CECE, szerintem ő is erre készül. Nem lepődnék meg nagyon az eladói darabszámokat nézve, hogy 4000 közelében zárnánk a mai napot. Az más kérdés, hogy utána, hol állapodik meg az árfolyam.
Oszti is lesz egy 150ft lehet,árfolyam lent van,cég jó,stabil,fejlődik!Nagy kockázatot nem látok belépni,úgyhogy a fiamnak veszegetem én is!Nekem is van ahonnan ha kiszállok,és itt még tudok venni ilyesmi áron,akkor azzal is jövök,vagy egy részével!+ a múltkor szarrá kerestem itt magam,sok nyerőm volt,és rövid idő alatt!Úgyhogy nagyon kellemes szájízzel távoztam!Nálam fókuszban van a Wabi is most újra,mint biztos pont 2025re!
Hát a kilátások miatt én is csak az északi irányt tudom elképzelni. Szerintem a 2024 évi jelentés után, komoly célár emelés is várható a részvényre, ami jóval 5.000 Ft fölötti célt fog jelenteni, de a 6.000 Ft közelit sem tartom elrugaszkodottnak. Ki kell bírni ezt a pár hetet és életjelet fog mutatni a részvény.
Tényleg türelmesnek kell lenni. Ezt a részvényt még az ág is húzza 😂 Tegnap kellett amcsinak is összeszakadni.. Nem baj, egyszer összeáll a csillagzat, akkor viszont nagyon nagyot fog menni
Én sem készülök távozni, sőt pozíció növelést hajtottam végre, a rosszabb vételeket eladtam, majd lejjebb visszavettem őket . Nem hiszek a 3500-as árfolyamban, a 4500-as elérésében annál inkább. :)
Gyula! Úgy látom, hogy az elemző nem hallgatta meg a főnök legutóbbi podcastját. Ők még azzal számolnak, hogy 2028-ban 932 millió Euro körül lesz az árbevétele. A nagyvezér meg már jövőre 1 milliárd Euro fölötti bevételt vár. Azért ez nagy különbség, valaki nagyon benézett valamit valamelyik oldalon, vagy a Posta Biztosító még nincs ebbe az előrejelzésbe beletervezve. Ha beletervezik, akkor a célár is jelentősen fog emelkedni . Mindenesetre már így is pozitív az előrejelzés.Ha meg bejön a nagyvezér előrejelzése, akkor majd újratervezi az elemző is az előrejelzését. Viszont kíváncsi lennék a véleményedre a céggel kapcsolatosan!
A Waberer's International Nyrt (WABERERS.BD) Diskontált Cash Flow (DCF) értékelése 5.416,53 Ft. A legutóbbi, 3 690,00 Ft-os részvényárfolyam mellett a Waberer's International Nyrt DCF alapú felfelé mutatója 46,8%.
Ne foglalkozzál vele. A tényleges eredmények ki fogják mozdítani ebből az állapotból. A számok beszédesebbek, idén az árbevétele 780-800 millió Euro, jövőre a főnök 1 milliárd Euro fölötti bevételt vár, ez minimum 20-30 százalékos növekedést jelent, ráadásul újabb akvizíciók várhatók a balkánon, megépítik a Debreceni logisztikai parkot önerőből A biztosítási piac hasított az idén is, jó lesz a 4. negyedév is. Ami nagyon jó hír , hogy a költséges kis hasznot hozó közúti árú fuvarozás a bevételnek már csak a 46 %-át adja. 2026-ban valószínűleg kivezetik az extraprofit adót, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Tetszett a riport még ha fizetett volt is. Jövőre nagyon komoly növekedést fogunk átélni, amely vinni fogja az árfolyamot is, ráadásul a tavalyinál komolyabb osztalékot is várok, a 100-200 Ft alapra, ugyanennyi extrát is a perekből befolyt összegből. :)
Köszi! A január 15től életbe lépő biztosítási kötelezettség is sok ügyfelet hozhat a Wabinak. (Tervezők, mérnökök, szakcégek kötelező felelősségbiztosítása plusz 10milliárdokat, de lehet 100milliárdot is jelenthet a biztosítók világának.)
Önkötéssel meg tudom oldani, a kockázat annyi, hogy valaki kitöm idő előtt, persze az önkötés is megvizsgálhatják, ha lefelé hajtja az árat 😬 Lehet hagyom a p.csba.
Igen,akkor futott a szekér nagyon,az biztos!De én eladtam mindent,mert 2200-2500 körül vettem,és gyorsan sokat kerestem vele, azt a végső emelkedésből már kimaradtam!Nem gondoltam,hogy 4000 fölé megy!Most már nem akarok olyan nagy erőkkel visszatérni,de azért gyűjtögetek belőle apránként szerintem megint!Meg ha befut valami talált pénz valahonnan,amit ráérek kicsit tovább fialtatni majd,azt nagy eséllyel ide rakom!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link