A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
akkor úgy mondom, kb 2015-2019 közt nem volt gyászos, de lehet csak azért, mert a régiónk szépen hasított, illetve az alacsony kamatok aranykora volt. Aztán indult az indokolatlan pénzszórás, eu pénzek hiánya, agyatlan magas infláció (amit még mindig nem hevertünk ki), régiós kockázat és a nyugat gazdasági lassulása nálunk persze 3x jobban érvényesül(t). De legalább van inflációkövető adóemelésünk! :)
Tartom én is, de ezen sajnos nagyon bealudtam.. felültem a hype-ra még amikor 4100 környékén volt, hogy ez menni fog 5000 magasságába. Bízzunk benne, hogy kárpótolni fog a kitartásunkért cserébe valamikor.
Én is nyakig ülök benne… Nyílván nem akkora összeggel mint te… Nyilván nem adok tanácsot de én eddig nem adtam eztán nem fogom.. akkor ki ülöm.. Nem is tudom milyen részvénybe raknám szívesen.. Nem akarom elhinni hogy ennyire szar a cég!!!! Jöhetne már a kurva életbe egy jó hír!!!
3400 -> 2800... Ha ez így marad, akkor ezek a szintek. Rég nyúltam ekkora fosba, kénytelen vagyok végignézni, hogy ezen az éven az itt befektetett pénzem masszív mínuszt "fialt".
Pontosan, ez leginkább monopolisztikus versenyhez hasonló piacszerkezet néhány naggyal és sok kicsivel. A piactisztulás a nagyoknak kedvező, a Wabinak is.
Ha a kisebb cégek bedőlnek, annak mindig a nagyobbak örülnek minden szektorban. Ki tudja, talán még a kamionsofőr hiányt is tudja egyes cégeknél enyhíteni.
Hírre adva lehet kiszállni általában nagyobb mennyiséggel. Azért nem szoktak a részvények a jó hírre menni egyből, mert sokan akik nagy pakkal akarnak kiszállni a hirtelen jött vételi erőt kihasználják.
A fogyasztás azért csak beindul előbb-utóbb, illetve állítólag már beindult. Autókat is csak egy darabig nem vesznek az emberek, aztán amikor kicsit helyreállnak a lehetőségeik, pótolják az elmaradt fogyasztást. Amúgy ha esetleg elmondanád, hogy mikor volt jó a magyar gazdaság állapota a kiegyezés óta... :)
De a penztermelest nem havi szinten merik hanem eves! Es ha mar itt tartunk… reszvenyt altalaban 5evre vesz az ember. Egyebkent mindig van jobb, mivel mindig megy valami. 😅 majd ez is sorra kerul. A magyar gazdasag allapota aggaszto egy picit viszont. Nemtudom hogy hat a wabira
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link