MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Ne röhögtesd ki magad. Próbáltad volna festékkel leönteni akkoriban az államhoz tartozó legkisebb irodát, (nem mondjuk egy komoly intézmény falait) ha elkap a vesédet verte volna le a rendőr ott a helyszínen gumibottal, majd utána izgatás miatt ültél volna 5 évet. Szóval azt az időt ne hasonlítsd a mostanival, mert ezzel a mondatoddal elárultad, hogy nem igazán éltél benne.
Tudod, ez a "kokardaviselesert megvertek" duma, ez ugy hazugsag ahogy van. Ezt legfiatalabbak talan elhiszik. Senki mas nem. . Egyebkent pedig: Aruld mar el, Viktor vagy Janos hazudik? Az egyik azt allitja, hogy 12 ev miniszterelnokseg allas utan , hogy van 1.0 M Ft-ja, es semmi mas. A masik azt mondta, hogy "Mindenki annyit er, amennyije van". Akkor mennyit er az egyik? Es mennyit a masik? Magyarazd mar el, hogy melyik jozan valaszto hiszi el ezeknek az embereknek az allitasait? Kb. ugyanigy igaz az osszes tobbi allitasuk,amit a plakatra iratnak. Na, itt van a kommunikacio csodje.
Szkeptikus vagyok, látom, hogy akiknél a propaganda tévé szól a vacsora mellett a háttérben és vajnamédiát hallgatnak az autóban, még mindig semmi fingjuk nincs arról, hogy mit műveltek velük.
Én 14-ben azt mondtam h kell még egy ciklus h kiderüljön milyen is a Fidesz azoknak is akiket a sikerült félrevezetni.Csak bizni tudok abban h ez így lesz...
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/