"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
"Ne legyen illúziód, ezek ugyanúgy tapsolnának ha ide is jönnének az oroszok. Szerintem kukker meg szieszta meg Placi akkor is trollkodna itt" Senki nem tapsikol semminek, csak te ennyit fogsz fel a világból a vérgőzös pont agyaddal, mert nem vagy képes értelmezni az emberi szavakat.
"Videón mutatták be, ahogy az oroszok megsemmisítenek egy egész katonai konvojt ...... (és figyeld a cikk végét) "Sem a hírügynökség, sem a védelmi minisztérium nem közölte, hogy a
csapás hol történt. A videó hitelességét sem a nyugati hírforrások, sem
az Index nem tudta ellenőrizni. " Természetesen a sok "instás" ukrán videó a legszentebb igazság. UI: gyengébbek kedvéért itt is arról van szó, hogy mi a tájékoztatás korrektsége és mi az irányvonal a mainstream szerint.
Ne legyen illúziód, ezek ugyanúgy tapsolnának ha ide is jönnének az oroszok. Szerintem kukker meg szieszta meg Placi akkor is trollkodna itt hogy csak védekeznek az oroszok meg a gonosz USA tehet mindenről. Ez egy ilyen ország.
"ha alá van írva a csatlakozás, már mehet egész NATO az oroszok ellen." A NATO védelmi szövetség. Nem fogja megtámadni Oroszországot, ez csak a ti fejetekben van.
Ha a szomszég betör a házadba és ott kirabol akkor nehéz a rabló szemszögéből pozitivumot találni,az tény.De mondjuk ha elötte dobáltad az ablakát kővel akkor lehet,hogy ez alapján jogos volt mégis,hogy betört hozzád és kirabolt ?
A lib-mainstream eddig sajnos nem jut el... náluk minden rossz okai eleve kizárólag az oroszok, függetlenül a miért-ektől és hogyan-októl. . Te meg szmájlitengerben tapsikolva bármit elhiszel nekik.
"és szerinted én vagyok az értelmi sérült." Akkor még egyszer, hátha sikerül az, amiről írok, hogy nem megy, de megadom még egyszer a lehetőséget: "Az, hogy te sem érted a szavak jelentését, hogy valami értelmi sérülésed van ebben a kérdésben, arról nem tehetek." Nem érted a szavak jelentését. Értelmi sérülésed van EBBEN a kérdésben. Beszélsz magyarul vazze, beszélsz te magyarul, érted azt amit ide írok???
Pár hónapja még arról irtál,hogy közeleg a világ vége,meg kell térni,jön az antikrisztus,aztán megtámadták az oroszok ukrajnát és a sebesültek láttán a legnagyobb problémád az volt,hogy ki van rúzsozva a szájuk ezért kamu a felvétel,majd arról kezdtél el értekezni,hogy milyen jót szexeltél a barátnödel és szerinted én vagyok az értelmi sérült.Akkor jön a világvége és Putyin az antikrisztus ? Lesz atomháború ?
Az egyik, általad "dezinformatív"-nak tartott kiemelés a cikkből amúgy ekképpen hangzik: . "Ám mindez még nem jelenti azt, hogy Kijev szándékosan lőtt volna Kramatorszkra” . Nos, ilyen jóindulatú kiemelést a lib-mainstreamben nem fogsz találni az oroszokkal kapcsolatban...
"Ha tovább viszem a logikádat akkor ha megakarja ölni a családodat egy
elmebereg fegyveres akkor nincs joga a rendőrnek agyonlőni az
illetőt,mert az emberölés, ami bűn" Nem vittél tovább semmilyen logikát, mert hülyeségeket beszélsz. Jogállamiságról beszélte, demokráciáról, a saját törvényeinek áthágásáról beszéltem a rendszernek. Az, hogy te sem érted a szavak jelentését, hogy valami értelmi sérülésed van ebben a kérdésben, arról nem tehetek.
"... Végén még a menekültek kiszorítanak a munkahelyedről is, mert ők a menekülti státuszuk miatt plusz támogatásban részesülnek. ..." . Németországban az útlevelük felmutatásával már csaknem minden közszolgáltatásra ingyenesen jogosultak. Ingyen közlekedhetnek vonaton, buszon, metrón, villamoson... bárhol korlátozások nélkül vállalhatnak munkát (pedig Ukrajna nem EU-tag)... (emlékszünk még a mi évekig tartó "átmeneti" időszakunkra?)... ingyenes orvosi, fogászati ellátást kapnak (erről még a németek is csak álmodoznak)... támogatást kapnak a lakhatásukhoz... gyerekek azonnal mehetnek iskolába, óvodába... stb... stb...) . A bajor miniszterelnök már el is kottyantotta, hogy ez a helyzet valóságos "áldás" a tartománynak... (a bajor lakosság véleményéről nincsenek mainstream cikkek).
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.