de egyszer majd változik viszik tovább fel, a kicsik meg dobálják el, ez az alapvető cél h kicsi már ne legyen bent, adja el, fel...és az a fájó h ez ennyire fontos h csak ők nyerjenek, a kicsik ne...
Ezzel egyetértek. Sok, aki állítólag ma is 10%-ot keresett! :) a grafikonon jól látszik. Holnap azért 630 felett lenne a helye, ha esik tovább, akkor ezt a papírt sem menti meg a többivel együtt már csak vmi gigahír, amire lehet kiszállni valóban, hogy utána nagyobbat essen. Vagy nem tudom. Opust is elérte a "végzet"...
Az a baj, hogy már mindenkit ideesz a fene s apró nyerőért dobják, összezúzva az árfolyamot. Mindenki fél, mert csak esik úgyis, adják 40-50 pont nyerőben. Ez volt ma. 600-ig ment le és 660-ig emelkedett érdemben. Ennyit kereskedtek le.
Amennyiben az befektetői viselkedésnek számít, hogy bennfentesek minden hír előtt bevásárolnak, vagy néha még a béka s.gge alá is beöntik az árfolyamot, hogy olcsón Stop-vadásszanak (ld. KONZ chart), majd a közzététel napján vagy pár napon belül a csúcsról önteni kezdik, akkor igazad van...
Szerintem a befektetői viselkedés nem a papírok hibája. Hajlamosak vagyunk elfedelni, hogy a minden eredmény a papírba fektetőt magatartásának eredője.
Zárásra még a mérsékelt elvárásokat is sikerült ennek a fosnak
alulmúlnia... Sikerült a +1,61% a közel 18%-kal magasabban levő 743-as
célár hírére, miközben olyan sztárpapírok előzték ezt a csodát hír
nélkül, mint a WAB, EST, DH, Enefi, Ottóné. Még szerencse, hogy a
büfiprezi hírére (654-en) dobott pakkrésznek csak a felét vettem ma
vissza. De tágabban szemlélve szomorú, hogy az izgalmas és
mozgalmas 2017-es év után mára az összes M.L. papír odajutott egy fidesz
2/3-ad után, hogy hónapokon keresztül csak b*szakodni és csorogni
képesek, majd egy komolyabb hírre napon belüli megrántás-visszanyomás,
majd folytatódik a rötyögés még fél évig a következő napi mókáig... Nem
azzal van bajom, hogy egy papír esik és nem is azzal, hogy nem felső
limittel éri el a célárat két napon belül, hanem azzal, hogy itt be lett
harangozva, hogy komoly mid-capek, sőt bluek épülnek... Ehhez képest az
van, mint a gagyikban, hogy 0 közeli forgalom és mozgás hónapokig,
majd nagyobb esemény hírére a napizók és a fentebb beragadt menekülni
vágyók napon belül megölnek bármilyen kitörési kísérletet és kezdődik a
csordogálás és lassú szopás elölről...Nekem ma szállt el a bizalmam végleg ezekből a papírokból, ami alatt azt értem, hogy max. napizni érdemes ezekkel, amikor kitör az újabb gagyirally...
Egyetértek. A mai nap arra tökéletes volt, hogy a 634-ért vett részvényeimet elszórjam kora délután drágáért, majd az egész pakettet visszavásároljam 632-ért. A hirtelen emelkedésből természetesen következett a délutáni korrekció, ettől függetlenül középtávon benne van az emelkedés.
Hasonlóan gondolom, remélem lesz intézményi befektető. A befektetői prezentáció az elemzéssel megfejelve jobb esélyt adhat idegen tőke bevonzására, ha eddig nem volt jelentkező.
Május 30.-án írtam neked: "Írtam már, hogy 732! Olvasta is az elemző oszt át is kellett írnia a célárat :-)" Nem sokat tévedtem pedig a budin dobtam össze az "elemzésem" és még csak nem is volt székrekedésem :-)
Nem értem. Mindenki azt mondja, hogy hosszútávon gondolkodik, meg jó lesz ez. Akkor miért nem jó a jelenlegi állapot? Ja, hogy mégsem tudtok várni még 1-2 évet? Bocs :)
(UP)PENINN