"A szerződés/rész eredetileg becsült összértéke: 5826771654(keretmegállapodások vagy dinamikus beszerzési rendszerek esetében - becsült maximális összérték e tétel teljes időtartamára vonatkozóan) A szerződés/rész végleges összértéke: 18743093407"
Bocsáss meg ha felhúztalak de nem akartam megbántani senkit. Ez egy pénzügyi fórúm és egy példával az első válaszomban érzékeltetni akartam, mi a különbség a millió a milliárd és az ezer milliárd között. Én be is fejeztem. Kellemes hétvégét mindenkinek.
Tisztelt drukker! Én csak a február 14.i közbeszerzési értesítőt ajánlom figyelmedbe. Újbuda (xi.ker) Önkormányzata által kiírt parkfenntartási közbeszerzést olvasd el. Újbuda új DK-s polgármestere és baloldali vezetése rögtön nagyot alakított. A közbeszerzés becsült értéke 5.8 milliárd forint. Ha valamelyik kormány közeli cég nyer egy közbeszerzést 10-20-30% túlárazással, tisztelt baloldali médiánk ordítva hozza, hogy mekkora lopás!!! megy itt. Na itt volt lopás rögtön. Az önkormányzat történetében még nem volt ilyen, az 5.8 milliárdra becsült közbeszerzést azonnal első nekifutásra odaadták 18.7 milliárdért egy volt mszp-s képviselő tulajdonában lévő cégeket tömörítő cégcsoportnak. Ez potom 300%- a az eredeti értéknek vagyis 200%-os túlárazás. Szerinted akkor ez rendben van? Ezek nem lopnak? Fenét nem, eddig is loptak és most is fognak ráadásul úgy, hogy abból pénzből (13 milliárd) semmi nem fog épülni. Ez a dk-s polgármester (László Imre) üvölti közben tele a baloldali médiát, hogy a kormány tönkreteszi az önkormányzatokat és nincs pénz. Hát pl. ezért nincs pénz! Ez a 13 milliárd egy önkormányzatnál nagy pénz. Huss és nincs is.
https://www.icoservices.com/images/global/blog/capital-flight-660.jpg -a nokias doboz az nem ellopott penz hanem A GYILKOSNAK A BERE gazdasagi bergyilkosrol hallottal mar? a fenti abran ott van az osszeg es ez csak az offshore-ba kirabolt penz az okozott kar es hatas meg egyszer ekkora legalabb es ez mar nincs, es soha nem lesz meg csak az offshore also hangon 90E mrd HUF 90000000000000 itt van a nagysagrend amire vagytal szamolgasd --- a masik amiert (ugyanazok) a gyilkosok sipakolnak, hogy most lopnak az viszont itt van, itt marad az orszagban utakban, epuletekben, cegekben ertunk epul, minket szolgal, hasznunkra van egyre tobbunknek es ez a lenyeg honaprol-honapra, evrol-evre epitkezni ha ugy vesszuk lopas, de egy totalisan bunozo vilagban ez minden napos, barmerre nezunk is es a nagy jatekosok vazoljak fel az eroteret, amiben a vilag mukodik lemaradasunk miatt nincs ido, se penz, stb ez a leggyorsabb utja es komplexen nezve a legigazsagosabb is egy sokszorosan szetrabolt, szetgyilkolt, lepusztitott orszagban milyen lepesekkel lehet orszagot hatekonyan fejleszteni?nem hogyan nem, hanem hogyan? NE VALASZOLJ, NE IRJ a haverjaiddal a dk-s, momentumos fertoben beszelgessetek a masik topikban - ez itt az appeninn topik
(UP)PENINN