Nem igazán értem, hogy mi boszantott fel ismét ennyire. Részemről semmiféle kivetnivalót nem látok sotime kolléga (általad kárhoztatott) szövegében. De ha esetleg te nem értesz vele egyet, akkor igazán kifejthetnéd - a szitkozódás helyett -, hogy hol is látsz benne "hibát". Nos?
Törölt felhasználó2021. 01. 02. 21:50
Úgy tűnik a nem hívő embereknél elszakadt a cérna,a személyeskedő sértegető stílus akkor szokott egy embernél megjelenni amikor rájön,hogy az elméje kevés a logikai érvelésre,engem nem zavar a stílus,hisz pontosan tudom,hogy ez a gyengeségükből fakad és valószínűsítem az idegen szellemi jelenlétet is,hisz két urat mint tudjuk senki sem szolgálhat........ Persze lehet,hogy szimplán csak az emberi egó védekezik,elvégre addig úr a házban amíg Isten nem lép a helyébe
Te szerencsétlen alulinformált.......még a saját forrásodat is félreéred. Gyuszi!!!! nem hiszem el , hogy ilyen alulinformáltakkal akarsz egy szinten lenni........... :) :)
Köszönöm, hogy írtál ------- komolyan------ mázlim van (halvány drapp kötés:alsó harmadban Kukker---esélyed sincs..... Szerintem kérdezd a Mándokit, vagy a Kántor Jenőt
Úgy tűnik nem igazán érted az adott kijelentést,mert ha értenéd,akkor tudnád,hogy élettelenből teremt élőt az Isten,amikor pedig elhagyja a testet akkor az újra élettelen lesz,a porból nem lesz élő soha csak ha Isten megeleveníti,erre nem képes az emberi tudomány,nem képes élettelenből élettel telit alkotni,max egy robot kutyát :)Azért ,Isten alkotta ember és egy ember alkotta robot kutya között szerintem van némi különbség,így számomra Isten megbízhatóbb mint az emberi tudomány:)
Igen... rémlik, hogy valami olyasmit írtam, hogy a Karl Marx néven futtatott "internacionalista" ügynök (mármint politikai ágens értelemben) példának okáért kiváló példája (volt) annak a jobb sorsra érdemes, kiváló intellektussal rendelkező emberi személynek, aki "egy tál lencséért" örömmel eladja a lelkét az ördögnek... (sokan követték még)... :)
Kedvenc társasági mondása ez volt: "Én nem vagyok marxista."
"...az egy dolog, hogy mi a topik címe, de az végképp nem jellemző, hogy
mesekönyvek legyenek a források, hacsak nem akarunk vitát nyitni a
Vasorrú bába kemencéjének hőfokáról........" Úgy 1 és 4 év közé teszem azt, hogy olyanba lesz részed - meg mindenkinek - amikor meglehet, hogy nem fogunk tudni mondjuk itt beszélgetni Veled bizonyos körülmények miatt, majd ne felejtsd szavad ezzel a megjegyzéseddel kapcsolatban és majd akkor kérlek, hogy emlékezz erre a megjegyzésedre és szedd elő az említett "mesekönyvet". Abban megtalálod majd a választ mi és miért van akkor. Ez az én hitem és lehet nyugodtan "furcsán" nézni rám meg eszementnek nézni, de vállalom! :)
Az egy dolog, hogy mit prezentálsz egy XVII. századi emberről.........Darwin is részt vett a hitéletben , és még sem von le semmit a munkásságából. Ahogy már megbeszéltük kb. ugyanezt Marx-al kapcsolatban........emlékszel?
"Hülyeség, mert teljesen mindegy -------milyen formában halunk meg."
Részemről a királyi többes-edet itt is elutasítom... ugyanakkor nem vitatom el tőled a jogot, hogy saját magaddal kapcsolatban azt gondolj, amit csak akarsz. :)
Ezzel kapcsolatban Blaise Pascal*-nak, a kiváló, istenhívő Tudósembernek köszönhetjük az alábbi mondást:
"Elegendő fény van ahhoz, hogy lásson aki látni akar, és elegendő a homály, hogy ne lásson, aki nem akar."
* Blaise Pascal (Clermont-Ferrand, 1623. június 19. – Párizs, 1662. augusztus 19.) francia matematikus, fizikus, vallásfilozófus, teológus, moralista és vitatkozó. A poitou-i mocsarak lecsapolásában szakértőként vett részt. Fontos alkotásokat hagyott hátra a fizika, a matematika, a teológia, a filozófia és az irodalom témakörében is. Hozzájárult a természettudományok fejlődéséhez, mechanikus számológépet szerkesztett, megalapozta a projektív geometriát, kidolgozta másokkal közösen a valószínűség matematikai elméletét. Tanulmányozta a folyadékokat és tisztázta a vákuum és a nyomás fogalmait. A nyomás mértékegysége az ő munkásságának tiszteletére lett pascal. A gondolkodásnak és a gyakorlati kísérletek tényadatainak tulajdonított döntő szerepet tudományos munkájában.
Tudomány és Csillagászat