hát jah... az a cuccos odakint nem igazán az Embernek való... dehát minek is akar(na) olyan helyekre mászkálni, ami ennyire egészségtelen már rövid távon is?
Szia, mint említettem lejjebb, a (nyilvános) google webcache-ben továbbra is megtalálhatod a teljes anyagot. Ahogy ezt olvasod, innentől csupán pár kattintásra vagy tőle egy asztali gépet vagy notebook-ot használva. Egy ideig ott még biztosan elérheted, mivel azt a háttértárolót a google szerverek tartják életben... ide már nem fog visszakerülni a szöveg... lejárt a "support"-ja. :)
Gyusziiii......, azt mondtad magára hagyod a totyikot, és majd magától működik. De azt nem mondtad h törlöd is.....:( Nekem nincs lementve :( Pedig én is olvasgattam.
Nekem meg van az összes. Folyamatosan mentettem és raktam be a naptáramba. Így a piaczárást mindig egy WB idézettel tudom kezdeni, hála neked. Azt gondoltam valakinek szúrta a szemét, de megértem azt is, hogy a te döntésed. Mindenesetre köszönöm! https://www.screencast.com/t/XM9K8pLD
A szembe állítás nem csak azt jelenti,hogy az egyik ellentétje a másiknak hanem,hogy meglehet különböztetni az egyiket a másiktól,az is szembeállítás,már maga a megkülönböztetés.És sehol sem írtam,hogy tilos lenne az embernek önnönmagát szeretni.Nem ezzel van a gondom,hanem azzal,hogy szerinted ez kell ahhoz,hogy szeretni tudja Istent.Ez viszont már a te igemagyarázatod része amit belelátsz az írott Igébe.Nincsen ilyen feltétel konkrétan meghatározva Igei alapon.Ami a szeretetet illeti,ott van egy szellemi egy lelki és egy testi értelemben vett szeretet,de ebben már benne van az,hogy az ember kettes vagy hármas felépítésű-e,egyébként három,mert van az isteni rész a Szellem,a lelki test és a fizikai test.A fizikai testnek érzetei vannak a lelki testnek érzelmei,ezért a fizikai halál után a fizikai testhez köthető érzetek megszűnnek míg a lélektesthez köthető érzelmek megmaradnak.Az önzetlen szeretet nem magunk fele hanem kifele irányul, míg az önző ,magunk fele.Isten szeretete kifele irányuló vagyis önzetlen szeretet.Az ember szereti a feleségét mert a felesége a gyerekét mert a gyereke a barátját mert a barátja, kutyáját mert a kutyája és a tárgyait mert az ő tárgyai,ez mind mind önző szeretet ami abból fakad,hogy mit birtokol az én.És persze ideológiákat is lehet így szeretni pld egy vallási képet amin belül van egy Isten kép,de ebben az esetben az ő vallását szereti és nem magát az Istent.Az összes eszmei fanatikus egy bálványt imád.Ilyenek a vallási fanatikusok is.
Wikipéda szerint :https://hu.wikipedia.org/wiki/Atom A kémiában az atom a kémiai elemek azon legkisebb részecskéje, ami megőrzi az elem kémiai tulajdonságait. "A kémiában az atom a kémiai elemek azon legkisebb részecskéje" Miért az? Ha valamit nem tudok tovább bontani, akkor meg tudom fogni, az már nem kémiai, hanem fizikai, nem?
Tudomány és Csillagászat