Nekem nincsen problémám ,senkinek a fejéhez nem szorítok fegyvert,hogy hozzám szóljon :)Én sem várom el a másiktól,hogy azt mondja amit hallani szeretnék más se várja el ezt tőlem,akinek ez az igénye,az beszélgessen saját magával :)
Természetesen nem kell elhinned egy szavamat sem,"öreg"vagyok már ahhoz,hogy bárkit is bármiről megakarjak győzni :) Megelégszem már azzal is ha kizökkentem a másikat a zárt világrendszeréből ha csak egy pillanatra is ,mondjuk az tény,hogy vannak nehéz esetek,de őket azért kedvelem,mint már jeleztem,mert türelemre tanítanak :)
sokan értik amit mondok,az,hogy van-e rajtam kívül, közülük egy is ezen a fórumon,arról nincsen információm,de ezt tőlük kellene kérdezned és nem tőlem :))De ha jól sejtem a többség nem írogat portfolió szintű fórumokba,ez a nem hálás feladat,úgy tűnik nekem jutott :)))
Egy alkalommal, amikor odaát jártam, épp Maponussal ostáblát
játszottunk, mikor megjelent a Zegyisten. Akkor is búgócsiga képét öltötte
magára és ott buringett (búgva keringett) körölöttünk. Elég idegesítő volt. -
Nem tudnád befejezni a buringést és valami öregemberes cuccot magadra ölteni -
kérdem tőle. - Amikor egy embernek megjelenek, valami fura alakot veszek
magamra, csipkebokor, teknősbéka, búgócsiga, meg ilyenek - búgta egyre
idegesítőbben. - Még véletlenül sem szeretném, ha úgy néznék ki, mint egy pöcs.
- Ekkor hülye képet vághattam, mert azonnal folytatta. - Ugyanis néhány
ember a földön abban a hitben él, hogy én egy pöcs vagyok. Abban hisznek, hogy
én teremtettem őket. Építek egy meseszép világot és odafosom a közepére az
embert, hogy mindent pusztítson el. Hát nincs az istenek között ekkora pöcs -
búgta most már eszelősen. - Akkor ki teremtett minket, hogy kerültünk a földre
- kérdem tőle. - Valami gonosz erő, talán az Uralkodó - válaszolta. - Az
én teremtményeimnek nincs képzelete. Nem teremtek semmit, aminek képzelete van.
Próbáld meg egy majomtól elvenni a banánját azzal a szöveggel, hogy ha neked
adja, akkor majd egyszer az örök banánmezőkön lakmározhat reggeltől estig -
buringett egyre ijesztőbben. - Nem fog sikerülni. És miért nem fog sikerülni?
Mert a majom nem tudja elképzelni, milyen az örök banánmező! És miért nem tudja
elképzelni?! - Ekkor már füstölni kezdett buringés közben. - Mert nem vagyok
akkora pöcs, hogy képzeletet teremtsek a majomnak! Ha a majomnak képzelete
lenne, akkor a föld most a majmok bolygója lenne. Ekkorra kaleidoszkópszerű
plazmaálapotot vett fel és mivel Maponus teljesen felszívódott, megkérdeztem a
Zegyistent, hogy nincs-e kedve ostáblát játszani, vagy snapszerezni. Gyorsan
lenyugodott, felvette az öregember cuccot és játszottunk néhányat. Miután 5
dupla, vagy semmi partit nyertem, felajánlott egy tiszteletjegyet odaátra, amit
egy kis vonakodás után el is fogadtam, ami azt jelenti, hogy én megyek a
tutiba. Viszont az emberiségnek fel kell kötni a gatyát, mert a Zegyisten igen
zabos. ;) https://youtu.be/2DNwnJjN0zI
Írtam már,hogy számodra az lenne a paradoxon ha értenéd amit írók az a természetes,hogy nem értesz belőle semmit,hisz az árnyék oldaláról nézve,nincs más csak az árnyék :)
Írtam,hogy a nem hívő az árnyékával azonosítja önnönmagát,mert nem látja,Isteni mivoltát.Értelemszerűen arról az oldalról, abszolút hülyeség,hogy ő nem az árnyék,hanem maga az Isten kivetülése,az lenne a paradoxon,ha ezt nem így látná . Ezért a válaszod pont az aminek lennie kell,vagyis megerősítetted az állitásom helyeségét. Ezt ,ezúton is köszönöm :)
A jó hírem, hogy Te,Isten vagy ,a rossz hírem,hogy ebből semmit sem érzékelsz, ezért Isten árnyékaként létezel.Minden ami létezik az Istenből fakad,nincs élő és élettelen,csak Isten és az árnyéka.A nem hívő ember,Isten árnyékával azonosítja önönmagát,míg a hívő ember a tudati szintje alapján magával Istennel azonosul ,pont olyan gyakran amilyen a tudati tisztasága.Minden amit a fizikai sikon érzékelsz az érzékszerveiddel az csak árnyéka Istennek.
Ja és hogy szavamat ne felejtsem te kis szaporodás-szemlélő. Még várom a válaszod arra, hogy az istened él, vagy van. Ez valahogy kimaradt a válaszodból a miattam való aggódás és sértegetés mellett.
Sajnálattal látom, hogy agyhalott lettél, ezért el kell magyarázzam neked, hogy Te vagy a szánalmas...Ezért meg is értem, hogy képtelen vagy egy összetett mondat értelmezésére. Ami pedig a kialvást illeti, majd ezután kerítek sort rá, mivel este 8-tól reggel 8-ig dolgozom. De kösz az aggódást barátom.
Tudomány és Csillagászat