aranyom, nem követtem a kényszerképzeteid alakulását, hát ő is én vagyok? szekcsi simán lerosszallja a hozzászólásomat a koronásban ha úgy adódik, márpedig adódik. nézz utána ha kétséged van. tudok neked csoportot ha meg akarsz könnyebbülni
dehát azután sok víz lefolyt még a topik dunyháján, baddyboy...:))... ezek szerint vagy (kognitíve) olvasni nem tudsz... és/vagy mégiscsak bekrepált a trolldetektorod...
A kolléga trollban nyomja most. Ettől függetlenül lehet hogy ő is találkozott már a mindennapi észlelési határon túli dolgokkal és arra utal. Bár szerintem nem, mert nem ezt kellett volna tapasztalnia.
az különösen tetszett, amikor a "leszállóegység fékezőműveinek" kipárolgásai úgy felhevítették a "marsi légkör"-t, hogy a cucc kis híján mellészállt a saját odarajzolt árnyékának... :)))
Abszolút képben vagy! Ha megtanulsz átlépni az érzékelésen, kitágul a tudat és máris létrjön a kapcsolat. Csak a tudatodon keresztül tudsz komunikálni a teremtőkkel. Szerintem felejtsd el ezt az "egy istent", az bosszantja az öreget is, ha a spanjait semmibe veszik. Azért írok inkább "öreget", mert az mégiscsak jobban hangik a búgócsigánál.
Hát ilyen szinten nem éltem meg a produkciót, itt alszik a korán elálmosodó feleségem mellettem. Úgyhogy nem tudom eldönteni de valószínűleg azért senki se akarta ezt valódi felvételnek előadni, tudnak ennél jobbat cgi-zni a kínaiak, miért hinnéd azt hogy ez volt a Nagy Átverési Kísérlet? Ugyan gyuszicsek, keress más fogást a nem biblialista világon.
Tudomány és Csillagászat