Szerintem sok-sok évvel ezelőtt nem így volt és inkább megkérdőjelezem magam, jobb helyretenni a tényeket, bármikor változhat egy rendszer. Kereskedőként pedig a feladatom, hogy az alapdolgokkal tisztába legyek, de a gyorsan változó világban néha nem könnyű.
Ez eddig sem volt kérdés. De tudhatnád már, hogy nagyon sokan vannak, akiket a tényekkel nem lehet összezavarni. :D
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 09:29
Izgatott a kérdés, vajon rosszul tudom, vagy valóban egy kötésként jeleníti meg a rendszer több trader ajánlatát, ha azt egyben veszi ki valaki. Megnéztem, az eredmény: . Itt van két kép a mai OTP-ről ( a két kép készítése között eltelt 8 másodperc, közben valaki tett ki megbízást 11.060-ra). A 11080-as szintnél látszik, hogy 4 eladó volt bent, a kötéslistából pedig az, hogy egy tételként sorolta fel a rendszer, ahogy a 11090-es szinten hasonlóan 4 eladó volt és egy tétel, vagy a 11100-n, ahol az 1310 db eladásra 10 vevő állt bent és egy sorban mutatja a kötéslista, a kötések ideje ugyanaz a másodperc. . Remélem elég bizonyíték a rendszer működésére. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200728v00sji11j.png . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200728v00sb3ywu.png
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 08:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Itt vételi oldalon állt egy árszinten több vevő, aki azonos időpontban egyetlen eladótól megkapta a papírt.
Régebben kb. 10 évvel ezelőtt még külön voltak a kötések, de aztán gondolom jött egy verzió csere és azóta már egyben szerepelnek. Elég csak a nyitó záró kötést megnézni, azt sem egy ember köti, mégis 1 tétel a listában.
Ezt rólad írták, nincs mit hozzátenni: Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-07-27 20:12-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc) A moderátor indoklása: megpróbáljuk érthetően elmondani, de nem biztos, hogy sikerül felfognod: senki nem kért fel a Portfolio fórumának önkéntes házmesterének. sokadik nickeden produkálsz rekord számú jelentést, ideje elgondolkodnod azon, hogy ha ennyire nem tetszik, amit itt olvasol, akkor elhúzol máshová. az pedig, hogy egy-egy felfüggesztésednél bosszú jelleggel beindítod a sztachanovista feljelentő mozgalmadat, és percenként küldöd a jelentéseket a semmire, rendkívül gyermeteg.
Trollok-klónok topikja