Akkor nyilván ezzal is tisztában vagy, hogy zelleréva kötései validak. Ergo az egész irigy vádaskodásodnak semmi értelme sem volt. Akár hatalmas öngólnak is nevezhetném, ha pénznyelő (pny) klón volnék. De szerencsére nem vagyok az.
))
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 17:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nincs tegnapi kötéslistám, csak aznapit látom, így arról nem tudok nyilatkozni. A Wallist elmentettem, az teljesen rendben van, ott tévedsz, ahogy ma a két kép is igazolta. Ha holnap lesz időd csinálj egy videórögzítést (windows + G billentyűkombináció) a piacról, hogy lásd, ha egy szinten áll több eladó és egy vevő kikapja, akkor az egy kötésként látszik a kötéslistában, bár ez a két képernyő fotó alapján is észrevehető lenne, hiszen matematikailag Lim 0 a valószínűsége, hogy több mint 10 eladó kiálljon a könyvből egy pedig a korábbi tételnek megfelelő mennyiséggel álljon a helyükre, legalább 3 ársávban.
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 17:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen. Ha jön válasz tudatom veled. Bár abba is bele fogsz kötni, ezt borítékolom.
Az nincs :D Türelem?! Inkább ennek ellenkezője, de a tőzsde tanít, minden nap, igyekszem tanulni, fejleszteni a képességeimet, a türelmet is.
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 16:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Olyan vagy mint az agresszív kismalac, aki beesett a gödörbe és nem várja meg, hogy az ember hozzon egy létrát. Segíteni akartam, mert úgy látszik van egy félreértés a kötéslistával kapcsolatban, amit érdemes tisztázni, ráadásul nekem úgy tűnik hevesen hazugsággal vádolsz valakit, azon az alapon amit te értesz félre. Ha nem, hát nem!
Töltöttem le a pf-ről listát, forintra van kerekítve, így a hitelessége nálam semmis. (innen: https://www.portfolio.hu/adatletoltes, eredmény egy excel file: http://keptarhely.eu/view.php?file=20200728v00s5v35i.png) . Gondoltam valami mást látsz, azért nem érted, ezért kértem, h mutasd meg te mit látsz. . Elfogadom, hogy csak annak lehet segíteni, aki hagyja, aki hajlandó belátni, ha téved.
Trollok-klónok topikja