dax topikban volt a minap egy vitám valakivel, hogy hol volt az alj, és hogy valaki vehetett-e ott vagy kamuzott. a végén csak annyit kérdeztem: ok tegyük fel kamuzott, lebuktattad. te mennyi kerestél ezzel? semmit. akkor meg inkább a tradinggel lenne hasznosabb foglalkozni, nem? :) legalábbis én ezért figyelem a tőzsdét, nem azért, hogy lássam, ki mit köt vagy nem köt, vagy kamuzik vagy nem kamuzik.
A két képen az látszik, hogy mi volt a könyvben (előtte) és utána hogyan vették azt ki. Az látható, hogy több ember/ajánlat állt egy árfolyamszinten és utána azt egy tételként mutatta a kikerüléskor a kötéslista, azaz a a 4 eladó ajánlatát (meg a következő szinten lévő 4 eladót, majd a 10 eladóét is), egy tételként vette ki a vevő. Ennek alapján azt mondom, hogy Éva által berakott kötéslistát nem cáfolja a rendszer működése! Gondold végig! Persze ez csak tanács, nem szükséges megfogadni, segíteni akartam, hogy megértsd a BÉT működését.
Így van, pontosan így működik "kliens"-oldalról nézve a "kötéslista". Amúgy meg sztem semmi értelme olyasvalakival hadakoznotok, aki sok egyéb mellett a tőzsdei kötések működését sem érti. A régebbi nickjein is az ehhez hasonló ámokfutásai miatt tiltották végleg.
Kötelező a te ámokfutásod ellen bizonyítékot bemutatni? Aki vádol annak kellene bizonyítania, de csak a kötéslistás agymenésre futotta. Direkt megnéztem a Delta eladásom, azt sem találnád meg a kötéslistában, mert egyszerre vett ki valaki egy szintet, ahol másik x eladóval együtt álltam.
csak kíváncsiságból megnéztem pl. a ma reggeli CIG nyitót hogy jelenik meg a kötéslistán. Portfolio kötéslistáján a 10500 db egy tételként, a BÉT oldalán ugyanez a dolog 7 külön tétel. tehát még attól is függ, hol nézed. ezért is kérdeztem, hogy ok, értem hogy Éva vadászat van, de amúgy nem tök mindegy?
Itt arról van szó, hogy a kötéslista téves értelmezése alapján vádol hazugsággal valakit.
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 11:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Miért is? Tök felesleges ragaszkodni a hülyeséghez, de te nem bírod elengedni, mert betegesen ragaszkodsz a vélt igazadhoz. Annyit megjegyeznék, hogy Éva tud a Random rendszerből bármikor több olyan listát lekérni, ami bizonyítja, hogy hamisan vádoltad. A helyedben nem erőltetném tovább ezt a dolgot.
Törölt felhasználó2020. 07. 28. 11:11
mondjuk zelleréva lebuktatását leszámítva van jelentősége annak, hogy egyben vagy tételenként mutatja a kötéslista? :) mert szerintem nincs. akkor meg engedjétek el ezt a kreált problémát.
Trollok-klónok topikja