Nanana! Mi ez a randalírozás szeretett topikunkban??? Kisadózót hadbíróság elé, Balentum urat Magyarország miniszterelnökének!! Az életünk árán is megvédjük törekvéseiket, induljon LofóMancika leleplező show! Ki van a maszk mögött?? Hát a mozigépész asszony! 💞💞💞💘💘💘💋💋💋
A Bét öregasszonya soványka Karácsony után jövőre ingatlanfejlesztésbe fog, a jelenleginél még kisebb lakásba költözik, el kell tartania a teljes - nem dolgozó - családot.
Sürgős infó! NyuggerlecsóÉ-nek nincs pénze (sír) ,lassan a virágot is a szelektívből gubizza . Holnap mindenki vegyen a lecsókedvencrészvényekből fillérb@..ótól ,lehetőleg itt a fórumon összehangoltan(kedvenc szava a kaláka) fókuszálnánk 1-1re, ezzel is megteremtve hogy a vejének végre tudjon egy rendes ebédet összerakni karácsonyra . Remélem ebbe a nemes feladatban mindenki benne van :-)) Lassan le sem toj.. senki , így érezze a törődést XD
Nem kell ekézni a Ladyt!Lehet most tanulja azt,amit néhányan már egyszer,vagy többször átéltünk,megszenvedtünk .Csendben tegyük a dolgunkat,üzleteljünk,vagy a készleteinkkel várjuk a bikucit!remélem az is beköszön,még karácsony előtt.Aki nem kifejezett shortos,az nem keres mostanában,nekem nem kell zsíros kenyérre a lé,tehát nem adok el a portfólióból,igaz a mai nap csak 660k-val lazult a készlet értéke.no para!Szebb napokat!
Jó meglátás! Nem számoltam össze a beírt vételeket de több millának tippeltem érzésre. Lehet a tarcsi pénzből hozott be mert hogy korábban már csak pár 100 dbokat tudott venni az is biztos. Törd fel a perselyt mutti! :DD
Törölt felhasználó2020. 09. 21. 18:46
fullra be van ragadva minden sz.rba, de persze ma is tudott venni sok mindent. mibű? ahogy szokták kérdezni :)
Trollok-klónok topikja