Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Meg megvan a CLDX 1000db; de most valami oldalazo (b) hullamnak latom, es nem foglalkozom vele. Ha kitor 3.05 fole, akkor persze feltankolok belole. Most a cannabis, mint WEED mufaj a daytrade temam. A WEED elotte fut a CANN + AMMJ-nek, de a kisebb CNNRF is veszettul megy, szoval egyelore ezeket igyekszem jol megjatszani.
Az 50%-os fibo az kb 10 :) De persze ennek eléréséhez idő kell vagy valamilyen brutál jó hír :) Ha beesne az alsó él körülre lehet majd én is belépek egy pakkal.
Köszönöm! Én is hasonló következtetésre jutottam, plàne ha jönnek az esetleges jó hírek. Én nagyon bízom ebben a papírban, bàr én 10-es árfolyamra szàmítok. Figyelem majd a hàromszögben a mozgàst. Boliközép letörésével alsó élén jó vétel lesz szvsz. 2.2 meg bitang erős tàmasz, max. leszúrhat, az annàl jobb.
Tudom nem engem kérdeztél, de azért elmondom én is mit látok a CLDX-szel kapcsolatban: Havi charton még nem volt korrekciója a 18.6-ról 2.2-ra beesésnek. Ennek az esésnek már a 23.6%-os fiboig történő korrekciója is 6 fölötti árat jelent, ami több mint duplázás a mostani szintről. Hetesen egyelőre egy szűkülő háromszögben mozog az árfolyam: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_1cc3a9e21d72a71ba83325dcb6a3f2e8.png Jelenleg kb a 2.3 és a 3 a két határvonal. A 3 áttörése esetén nyílhat meg a tér a nagyobb emelkedés előtt.
Köszi. Neked is sok sikert ! A hetes chart alapján én is elképzelhetőnek tartom a 6.5 környékét, de rövid távon ez a 6 - 6.1 környéke ellenállás lehet. Innen nagyobb esély látok egy rövidtávú korrekciónak, mint hogy felmegyünk 6.5-re egy nagyobb (7-10%) csökkenés előtt. Mondjuk 2-3 napot oldalazást még legalább várnék itt 6 körül mielőtt indulna bármerre az árfolyam. De majd kiderül mi lesz.
Màs: CLDX-et követed még? Én vàltozatlanul nem mondtam le róluk, hiszem, hogy hatalmasat fog robbanni. Legutóbb, mikor beszélgettünk róla, talàn azt mondtad, ujjheggyel benne vagy.
A penteki mozgas taxloss-selling volt, szoval azt a napot en ignoralom a chartbol. Az SWN a record-hideg miatt meg legalabb +10% tartalekkal bir akkor is, ha nem torne ki 6.50 fole. De alighanem kitor. Egyebkent meg kivaloak a listaid ebben a mujafban, Sok sikert az ujevben !
Nagyon Boldog Karàcsonyt és sikeres új évet kívànok, külön köszönet az egész éves szakmai segítségetekért. Őszintén remélem, hogy jövőre 90%+ arànyban "pattan fel a döglött macska".
Szep sikereket es boldog karacsonyt a Contrary csapatnak. Remelem, hogy a most legszebb negativ bubble, a Nat.Gas mufaj,szepen fog hozni a kovetkezo honapban, mint UNG NFG SWN CHK.
SWN: Ma napközben sikerült 1 centre megközelítenie a 5.5-öt, amilyen szinten már 6 napja nem volt az ár, de a nap végére sajnos visszakerült 2 centtel az előző záró alá. Remélhetőleg a jövő héten ismét felfele fog próbálkozni, és nem verik majd vissza a nap végére: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_0314397ae130ba8a0f22c7d44b8ce940.png
Szia! Igen, oda várom én is. Ugyanakkor nem tervezem túl sokáig tartani, csupán pár hétre dobtam bele, meglátjuk mit tud rövid távon. 5,12-ről vagyok, 5,6 felett dobom alá a stopot aztán csinál amit akar. Pár napon belül egy kis szerencsével akár meg is lehet. Meglátjuk :)
Top picks