Mol nem fog menni. Richter jó lehet ha kitudnak jönni egy új gyógyszerrel. Otp bvps, p/e nagyon alacsony, ugyanúgy mint a wabi. Cignek osztalékig a minimum 450et megkell csinálnia. Persze h kockázatkerülő vagyok már égett nekem a pénzem.
Otp Marika nem vesz szart! Ő nagyon átnézi amibe belenyúl, nagyon kockázatkerülő… én előbb belenyúlok a spekulatív papírokba. Nasi kapja majd a pofont… csak sokan még álomban élnek. Szemetet meg szállítani kell… a kukadíj be lesz fizetve, a telekom számla nem igazán XD Szóval most átmentem egy biztonsági játékba! 2025 más lesz, mint 2024… az a speka papírok éve volt. Nekem nem tetszenek a fogyasztási adatok. Meg rekord szinten el van hitelezve a lakosság. Félek lesz itt egy piaci korrekció én már szívtam be pár bedőlést, azóta rájöttem stabil cégekben a helyem olyankor. Trump fickó is aggaszt engem. Egyedül csak a Cripto hülyeségnek tesz jót.. szürreális a fickó, mint az ötletei. Látszik az ipari nyersanyagok ára is lent van… ebből látszik nincs valós termelés. Az energia meg kiemelten fontos meg EU hóbort még a hulladékkezelés… ezekben iszonyat lóvé van. Nem hiába megy a Mol! A többi Blue csak küzd… vége a hype szezonnak. Most jön a piac valós beárazása.
Én a hulladék gazdálkodást nézegettem a Mol-ból kifolyólag először Alteot néztem volna ki Czikán Attila sok melót tett bele… de igazából ők erőművel foglalkoznak. Aztán leltem erre… mondom ez jobban le van nyomva. Nagyon komoly tapasztalatuk van a szeméttel, meg nagyon jó a helyismeretük! Néztem a beszámolókat nagyon komoly növekedés van mögöttük az árfolyam meg stagnál. Egyszerűen nincs jó helyen 9-11 között. Kb simán 18-22 Ft is benne van a cégben. A bajom igazából nehéz gyűjteni 1 hónapja írtam van egy felfedezett már piacin veszem kínomban, mert annyira fogják.
DAX: Igen, a német gazdasághoz képest teljesen más ívet jár be, aggódom is, hogy majd jól elkezdenek konvergálni - bár a húzó részvények talán továbbra is menetelni fognak... nekem van pár SAP meg Rheinmetall, ezekről azt gondolom, hogy továbbra is növekedésre vannak ítélve.
Én most a Vertikált gyűjtöttem nagy erőkkel :) jól bevágták. Jelentését várom már nagyon :)) Tuti rekord lesz! Meg az srv-t szerintem most év elejére tervezhették mindig ilyenkor szokott lenni a sztárokban a lecsorgás így több befektetőt tudnak bevonni…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky