Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GERI-inv
GERI-inv péntek, 14:57
Előzmény: #9474  oldrider
Tele vagyok Mol-al szerencsére ellátás megoldott és sok lábon áll :)
Toka
Toka péntek, 13:00
Egesz jo ezba Mol..jonlenne a 2800 on atmenne.
Toka
Toka péntek, 12:05
Orbán Viktor magyar miniszterelnököt nem hívták meg a varsói Nagyszínházban tartott ünnepségre.
Toka
Toka péntek, 11:58
Szerintem amiben oszti van foleg tuti azt mind lehet...foleg ha olcso is.
oldrider péntek, 09:56
Előzmény: #9473  Toka
MOLt?
Toka
Toka péntek, 09:31
Jo reggelt, csak a jo fundásat, jo osztisat venni.
GERI-inv
GERI-inv péntek, 08:12
Jó reggelt!
USA futures:
S&P +0,24%
Dow +0,15%
NASDAQ 0,35%
Ázsia 
Nikkei 225 Holiday
Hsi +0,36%
Munkanélküli adatok jönnek EU plusz Magyarország… szezonális hatás miatt ilyenkor nem szokott rossz lenni. Ha mégis a németek rosszat jelentenek, akkor ajaj Dax…
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 23:10
Ha már Magyar Péter is tart évindító beszédet, akkor már én sem maradhatok ki ebből! Idei évben nagyon kell figyelnünk. Igaz a BÉT alulértékelt, de nagy piacokat folyamatosan monitoroznunk kell!
Sajnos látható USA, Dax eléggé túl lett húzva! Nagyon módszeresen a makulátlan papírokat kell idén kutatnunk és abban tartani a pénzünk! Amelyek kevésbé vannak kitéve a globális hatásoknak, meg hippyhoppy pénzügyi hóbort trendeknek. Hiába egy két részvény alulértékelt, de ha a politikai, globális érdekeltsége magas, nagyon könnyen áldozata lehet az eseményeknek! Látjuk az örök long országa pl OTP elég erős korrekcióban van… sajnos a nagy áttételű certifikátok mind sold out állapotban vannak! Hasonló a helyzet a telekommal… Jelenleg befektetésre semmiképpen nem javaslom!
Ne feledjük Magyarország nem túl szép adatokat szállít, sem GDP sem kisker…
Az idei évi munkánk a stabil sok szegmensű cégekre fogjuk összpontosítani.
A világ megváltozott, emberek szokásai is változnak, ezekhez kell nekünk is alkalmazkodnunk.
Q4-es jelentések igazán megmutatják, majd melyik cég mire is volt képes a valóságban! Ami még fontosabb előrejelzést kell készítenünk a jövőbeli teljesítőképességükről! Nagyon sok a zaj a világban és nyitott kérdések, amik megoldásra várnak… (ukrán háború, Trump gazdasági ámokfutása, Kína életképessége, Japán monetáris politika, EU irányvonalai, egyetlen kormányunk agymenései). Következtetést levonva nagyon sok információ között kell elnavigálnunk magunk. Nem lutrira csont mázli alapon betolni a pénzt…
Összegezve: sok munka vár ránk idén és akadály, de bízom abban, hogy  közösen lehozzuk minél jobban!
Toka
Toka csütörtök, 22:41
No a szemét ügynek  még nincs vége, január 4-én, szombaton 18.00-tól Nagykanizsán az Erzsébet téren tüntetést tartnak. Majd én is kimegyek, bár ez a presszós időm, de feláldozom a közjóért.
Toka
Toka csütörtök, 21:51
A kínai feldolgozóipar már a harmadik egymást követő hónapban növelte teljesítményét, ez szintén fokozta az erős olajkeresletre vonatkozó várakozásokat.
Toka
Toka csütörtök, 19:36
Dodo-t nem láttam ma.
Toka
Toka csütörtök, 17:35
Kordont raktak a Halászbástyához, 1500 forintért lehet megnézni a Dunát🤣
Toka
Toka csütörtök, 17:23
Hu de jo lett ez a Mol.
Toka
Toka csütörtök, 16:27
Vegyétek az értékes papírokat, jo fundásat, jó osztisat.
Toka
Toka csütörtök, 15:49
Kicsit presszozok, itt is a kukásügyről megy a beszéd, jól felháborodtak az emberek.

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek