Ha már a B25 megy az enyém is menne neked megsúgom… itt csak arra kell figyelni nagyobb a tehetetlensége, sokan elfelejtik. Látom, hogy csapkodják oda…
És hidd el te jobban tudsz vitorlázni, mint sok engedélyes… kb elmész a tanfolyamra és egy light vizsga után kapod a papírt … mikor látom bekapcsolt motorral hátszélben hasít barom a kikötő felé… Az ilyen vegyen egy motorcsónakot. XD Meg bénázik a vitorlával …
Sajnos nem azon tanulnak a népek, mert akkor tudnának vitorlázni. :) Én Scholtz22, Sudár, B25 ami kényelmesen éreztem magam egykezesen. Aztán lementem Laserre mert messze volt a víz a nagyobbakon.
Uh a kis kalóz :))) nekem is volt egyik legjobb… szerintem mindenki azon tanult először :) Bav32 10m hosszú… azért komoly ladik, de könnyű amúgy irányítani. Bár a kikötéssel vigyázni kell, oda ne csapja az ember!
én is nagyon sokat vitorláztam fiatal koromban - nincs vizsgám, de mindig a tőkesúly nélküli hajókat szerettem - az az igazi vitorlázás, ott érezni a víz és a szél erejét - amikor trapézolsz a víz fölött - elképesztő
optimist/kadett/kalóz - ezek voltak a nagy kedvenceim
Update: szerencse, csak az ajtó lett szétbarmolva és minden megvan… végigtúrt mindent. Legalább a házi pirospaprika is megvan :) Rendőrök gyors helyszínelést csinálnak, hülye biztosító miatt kell… Utána bejelentem… és go haza napom elmegy erre…
Mehetek le a vitorláshoz… most kaptam a telefont feltörték… nem is értem mire fizetjük a kikötői díjat! Mondtam menyjenek be nézzenek már körbe! Ők nem léphetnek a fedélzetre… basszus csoda észrevették?! Jó hogy őrzött, a guta megüt… Szerencsére kb egy tv meg pár edény és fűszerek vannak rajta… azt a szart is el kellene adni, egyszerűen nincs idő szelni a habokat. 3x volt kivéve a szezonban. Kb takarítani mentem le… bérbe meg nem adom, mert félek összebasszák a fedélzetet, múlt évben lett felcsiszolva. A csörlők sem szeretik a barbár kezeket… Szerencsére van rajta biztosítás, de megint a macera… méregdrága bármit is csinálni rajta, mert hajó…
Közben csináltam besamel mártást. Feleségem minden féle alapporból kreálja… mondta nekem Csomós lesz mindig… azért nem csinálja. Semmi másról nem szól, mint a türelemről. Nem szabad kapkodni, olyan mint a rántás. Figyelsz és keversz! Nem nagy fokozaton, mert megbüntet! Recept egyszerű x mennyiség. X kanál vaj X kanál liszt X dl tej Tejet felmelegítem fontos nem forralom. Közben másik edénybe a vaj… ahogy olvadozik keverem. Mehet is bele a Liszt egyenletesen szétszórva minden kanál között keverve. Utána felvesz egy enyhe árnyalatot mehet bele a tej mindig kevés és keverés! Utána összemelegítés. És Kész!
Jó reggelt! TOKA visszatéréséig 9 nap USA futures: S&P 500 -0,38% Dow -0,31% NASDAQ —0,6% Russell +0,08% USD/JPY +0,34% Ázsia Nikkei +0,55% HSI -1,25% Tegnap beindult a Béten egy korrekció, hónap vége van ilyenkor szoktak végbemenni az átsúlyozások. Forgalom ilyenkor magasabb! November végén mindig kicsit lehűlnek az indikátorok… utána indul a karácsonyi roham:))
Ne nekünk oszd az észt, inkább nézz tükörbe! A népszerűségi indexed redundáns 0. A hozzáadott munka és konstruktivitásod általánosan a minimális szintet nem éri el. Szóval a Te véleményed pont nem számottevő, idejössz lebohócozol minket… közben meg a club ajánlásai szerint jelensz meg mindenhol és veszel fel pozíciót. Inkább egy köszönömmel tartozol nekünk! A építő jellegű kritikát elfogadjuk! Tematikát a szerint dolgozzuk ki a fórum működése kapcsán. Ha észrevételed van a gazdasági eseményekkel kapcsolatban feldolgozzuk… valami hír morzsát találsz, amiben van racionális hozadék, azzal is foglalkozunk és megvizsgáljuk közösen. Itt pro-contra érvek helye van, szakmai vitáknak! Nem egy alpári bohócozásnak!
Már kezdtem reménykedni, hogy a kérdésemre fogsz válaszolni, de nagy meglepetésemre csalódnom kellett... A ténylegesen negatív kommentelőket egy kezemen meg tudom egyébként számolni, de engem nem is a számuk érdekel, hanem a mondanivalóik tartalma... konstruktívakkal nincs semmi baj, a hozzád hasonló, szándékosan ártó szándékú, semmitmondó szövegekkel viszont annál inkább...
Legyen némi konstruktív kritika is : ha hirtelen ennyi negatív komment érkezik , akkor valami félresiklott. Valamit rosszul csináltok.. / a kérdés az , hogy számotokra mi a fontos vagy fontosabb / ..
Orbitalisnak igaza van egyébként .. Aki nem látja az vagy nem ért semmihez / vagy játssza a tudatlant .. Lehet választani T .🤡brigád 😂.. irritáló volt a nagyképű beismerés , hogy hogyan vertetek át embereket .. Nos - ajánlom ha legközelebb bevetettek pár 🤡-ot .. legalább ne örömködjetdk látványosan mert hamar kiserül ti se vagytok mások 🤡
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA