Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis ma, 15:28
Előzmény: #8406  GERI-inv
voltam 32-34 lábason is, de bevallom nekem nem jött be. :)
GERI-inv
GERI-inv ma, 15:09
Előzmény: #8404  orbitalis
Ha már a B25 megy az enyém is menne neked megsúgom… itt csak arra kell figyelni nagyobb a tehetetlensége, sokan elfelejtik. Látom, hogy csapkodják oda…
GERI-inv
GERI-inv ma, 15:06
Előzmény: #8401  stacstac
És hidd el te jobban tudsz vitorlázni, mint sok engedélyes… kb elmész a tanfolyamra és egy light vizsga után kapod a papírt … mikor látom bekapcsolt motorral hátszélben hasít barom a kikötő felé… Az ilyen vegyen egy motorcsónakot. XD Meg bénázik a vitorlával … 
orbitalis ma, 15:06
Előzmény: #8402  GERI-inv
Sajnos nem azon tanulnak a népek, mert akkor tudnának vitorlázni. :)
Én Scholtz22, Sudár, B25 ami kényelmesen éreztem magam egykezesen.
Aztán lementem Laserre mert messze volt a víz a nagyobbakon.
GERI-inv
GERI-inv ma, 14:57
Mikor kérdezte a kis fiatal  hadnagy van e rosszakaróm XD eszembe jutott a fórum, de mondtam nekem nincs… még a kikötőben sem ismerek senkit.
GERI-inv
GERI-inv ma, 14:53
Előzmény: #8398  orbitalis
Uh a kis kalóz :))) nekem is volt egyik legjobb… szerintem mindenki azon tanult először :)
Bav32 10m hosszú… azért komoly ladik, de könnyű amúgy irányítani. Bár a kikötéssel vigyázni kell, oda ne csapja az ember!
stacstac ma, 14:25
én is nagyon sokat vitorláztam fiatal koromban - nincs vizsgám, de mindig a tőkesúly nélküli hajókat szerettem - az az igazi vitorlázás, ott érezni a víz és a szél erejét - amikor trapézolsz a víz fölött - elképesztő

optimist/kadett/kalóz - ezek voltak a nagy kedvenceim

jó spekit Nektek

simonzoli13 ma, 14:24
Előzmény: #8370  farkasfu
Szia Farkas! Szar papírnak tartod az akko-t? Nincs benne szerinted potenciál ?
simonzoli13 ma, 14:22
Előzmény: #8397  raus
Kitiltották szegényt !
orbitalis ma, 14:15
Előzmény: #8394  GERI-inv
milyen osztály?
nekem verseny kalózom volt.
raus ma, 14:10
Előzmény: #8396  simonzoli13
Hova lett ?
Jó arc 
simonzoli13 ma, 13:25
Szia Toka ÚR! Nagyon várunk vissza!!
GERI-inv
GERI-inv ma, 13:23
Update: szerencse, csak az ajtó lett szétbarmolva és minden megvan… végigtúrt mindent. Legalább a házi pirospaprika is megvan :) Rendőrök gyors helyszínelést csinálnak, hülye biztosító miatt kell…
Utána bejelentem… és go haza napom elmegy erre…
GERI-inv
GERI-inv ma, 10:07
Mehetek le a vitorláshoz… most kaptam a telefont feltörték… nem is értem mire fizetjük a kikötői díjat! Mondtam menyjenek be nézzenek már körbe! Ők nem léphetnek a fedélzetre… basszus csoda észrevették?! Jó hogy őrzött, a guta megüt…
Szerencsére kb egy tv meg pár edény és fűszerek vannak rajta… azt a szart is el kellene adni, egyszerűen nincs idő szelni a habokat. 3x volt kivéve a szezonban. Kb takarítani mentem le… bérbe meg nem adom, mert félek összebasszák a fedélzetet, múlt évben lett felcsiszolva. A csörlők sem szeretik a barbár kezeket…  Szerencsére van rajta biztosítás, de megint a macera… méregdrága bármit is csinálni rajta, mert hajó…
GERI-inv
GERI-inv ma, 09:40
Közben csináltam besamel mártást. Feleségem minden féle alapporból kreálja… mondta nekem Csomós lesz mindig… azért nem csinálja. Semmi másról nem szól, mint a türelemről. Nem szabad kapkodni, olyan mint a rántás. Figyelsz és keversz! Nem nagy fokozaton, mert megbüntet!
Recept egyszerű x mennyiség.
X kanál vaj
X kanál liszt
X dl tej
Tejet felmelegítem fontos nem forralom. Közben másik edénybe a vaj… ahogy olvadozik keverem. Mehet is bele a Liszt egyenletesen szétszórva minden kanál között keverve. Utána felvesz egy enyhe árnyalatot mehet bele a tej mindig kevés és keverés! Utána összemelegítés. És Kész!
raus ma, 08:38
Bpali komolytalan ne vegyétek fel!
Állami nyomda ban is mondja a magáét de én nyerek már egy kört nyertem ellene!
orbitalis ma, 07:57
Előzmény: #8389  Nacky
köszönöm!
Nacky ma, 07:52

Nacky ma, 07:50
Sok boldog névnapot a Stefániáknak ! Stefánia eredete: latin eredetű; jelentése: virágkoszorú.
GERI-inv
GERI-inv ma, 07:46
Jó reggelt! TOKA visszatéréséig 9 nap
USA futures:
S&P 500 -0,38%
Dow -0,31%
NASDAQ —0,6%
Russell +0,08%
USD/JPY +0,34%
Ázsia
Nikkei +0,55%
HSI -1,25%
Tegnap beindult a Béten egy korrekció, hónap vége van ilyenkor szoktak végbemenni az átsúlyozások. Forgalom ilyenkor magasabb!
November végén mindig kicsit lehűlnek az indikátorok… utána indul a karácsonyi roham:))
GERI-inv
GERI-inv szerda, 23:23
https://777blog.hu/2021/09/21/ne-itelj-hogy-ne-iteltess/
Kis olvasmány estére… tudjuk kiknek szól.
És szépen megkérem Őket hagyják el a topicot.
Vagy tartsák be az alapvető illemet!
GERI-inv
GERI-inv szerda, 23:16
Előzmény: #8384  Bpali
Ne nekünk oszd az észt, inkább nézz tükörbe! A népszerűségi indexed redundáns 0. A hozzáadott munka és konstruktivitásod általánosan a minimális szintet nem éri el. Szóval a Te véleményed pont nem számottevő, idejössz lebohócozol minket… közben meg a club ajánlásai szerint jelensz meg mindenhol és veszel fel pozíciót. Inkább egy köszönömmel tartozol nekünk! A építő jellegű kritikát elfogadjuk! Tematikát a szerint dolgozzuk ki a fórum működése kapcsán. Ha észrevételed van a gazdasági eseményekkel kapcsolatban feldolgozzuk… valami hír morzsát találsz, amiben van racionális hozadék, azzal is foglalkozunk és megvizsgáljuk közösen. Itt pro-contra érvek helye van, szakmai vitáknak! Nem egy alpári bohócozásnak!
Labanc
Labanc szerda, 22:52
Előzmény: #8384  Bpali
Már kezdtem reménykedni, hogy a kérdésemre fogsz válaszolni, de nagy meglepetésemre csalódnom kellett...
A ténylegesen negatív kommentelőket egy kezemen meg tudom egyébként számolni, de engem nem is a számuk érdekel, hanem a mondanivalóik tartalma... konstruktívakkal nincs semmi baj, a hozzád hasonló, szándékosan ártó szándékú, semmitmondó szövegekkel viszont annál inkább...
Bpali szerda, 22:26
Előzmény: #8383  Labanc
Legyen némi konstruktív kritika is : ha hirtelen ennyi negatív komment érkezik , akkor valami félresiklott. Valamit rosszul csináltok.. / a kérdés az , hogy számotokra mi a fontos vagy fontosabb / .. 
Labanc
Labanc szerda, 22:19
Előzmény: #8381  Bpali
Ah, már megint itt egy mindent tényt nélkülöző vádaskodó... mesélj aranybogaram, kit is vertünk át és pontosan mivel? Biztosan jobban tudod, mint mi 😅
Bpali szerda, 22:15
Előzmény: #8381  Bpali
Javítva : legközelebb átvertek … 
Bpali szerda, 22:14
Orbitalisnak igaza van egyébként .. Aki nem látja az vagy nem ért semmihez / vagy játssza a tudatlant .. Lehet választani T .🤡brigád 😂.. irritáló volt a nagyképű beismerés , hogy hogyan vertetek át embereket .. Nos - ajánlom ha legközelebb bevetettek pár 🤡-ot .. legalább ne örömködjetdk látványosan mert hamar kiserül ti se vagytok mások 🤡

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek