Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GERI-inv
GERI-inv szerda, 23:23
https://777blog.hu/2021/09/21/ne-itelj-hogy-ne-iteltess/
Kis olvasmány estére… tudjuk kiknek szól.
És szépen megkérem Őket hagyják el a topicot.
Vagy tartsák be az alapvető illemet!
GERI-inv
GERI-inv szerda, 23:16
Előzmény: #8384  Bpali
Ne nekünk oszd az észt, inkább nézz tükörbe! A népszerűségi indexed redundáns 0. A hozzáadott munka és konstruktivitásod általánosan a minimális szintet nem éri el. Szóval a Te véleményed pont nem számottevő, idejössz lebohócozol minket… közben meg a club ajánlásai szerint jelensz meg mindenhol és veszel fel pozíciót. Inkább egy köszönömmel tartozol nekünk! A építő jellegű kritikát elfogadjuk! Tematikát a szerint dolgozzuk ki a fórum működése kapcsán. Ha észrevételed van a gazdasági eseményekkel kapcsolatban feldolgozzuk… valami hír morzsát találsz, amiben van racionális hozadék, azzal is foglalkozunk és megvizsgáljuk közösen. Itt pro-contra érvek helye van, szakmai vitáknak! Nem egy alpári bohócozásnak!
Labanc
Labanc szerda, 22:52
Előzmény: #8384  Bpali
Már kezdtem reménykedni, hogy a kérdésemre fogsz válaszolni, de nagy meglepetésemre csalódnom kellett...
A ténylegesen negatív kommentelőket egy kezemen meg tudom egyébként számolni, de engem nem is a számuk érdekel, hanem a mondanivalóik tartalma... konstruktívakkal nincs semmi baj, a hozzád hasonló, szándékosan ártó szándékú, semmitmondó szövegekkel viszont annál inkább...
Bpali szerda, 22:26
Előzmény: #8383  Labanc
Legyen némi konstruktív kritika is : ha hirtelen ennyi negatív komment érkezik , akkor valami félresiklott. Valamit rosszul csináltok.. / a kérdés az , hogy számotokra mi a fontos vagy fontosabb / .. 
Labanc
Labanc szerda, 22:19
Előzmény: #8381  Bpali
Ah, már megint itt egy mindent tényt nélkülöző vádaskodó... mesélj aranybogaram, kit is vertünk át és pontosan mivel? Biztosan jobban tudod, mint mi 😅
Bpali szerda, 22:15
Előzmény: #8381  Bpali
Javítva : legközelebb átvertek … 
Bpali szerda, 22:14
Orbitalisnak igaza van egyébként .. Aki nem látja az vagy nem ért semmihez / vagy játssza a tudatlant .. Lehet választani T .🤡brigád 😂.. irritáló volt a nagyképű beismerés , hogy hogyan vertetek át embereket .. Nos - ajánlom ha legközelebb bevetettek pár 🤡-ot .. legalább ne örömködjetdk látványosan mert hamar kiserül ti se vagytok mások 🤡
Labanc
Labanc szerda, 22:03
Amíg a kritika konstruktív, addig annak szerintem van itt helye bőven.
GERI-inv
GERI-inv szerda, 21:55
Előzmény: #8378  Antal79
Köszönjük szépen :) Toka ha visszatér megtisztítja, majd a fórumot szerintem. Bár ahogy észrevettem Ő elég demokrácia párti. Én már nyomtam volna pár tiltást…
Antal79
Antal79 szerda, 20:43
Én fogok hallgatni az alapítókra legközelebb ha a masterplastból kiszállok pluszban! Eddig amit írtak nagyon nagy százalékban be is jött!! Erről ennyit! Viszont a mastert magamtól vettem biztos vok benne h nem mínuszban fogom eladni max várok 1-2 évet! 
Donqatto
Donqatto szerda, 20:42
Előzmény: #8369  Labanc
Óriási rizikó van azért benne...semmiképp nem a nyugodtan benne ülős fajta
Antal79
Antal79 szerda, 20:38
Nagyon szerettem ezt a topikot,viszont egyre jobban kezd kötekedős áskálódós lenni amióta írogatnak ide egyre többen! Hamarosan ez is megfog szűnni!
Antal79
Antal79 szerda, 20:38
Nagyon szerettem ezt a topikot,viszont egyre jobban kezd kötekedős áskálódós lenni amióta írogatnak ide egyre többen! Hamarosan ez is megfog szűnni!
GERI-inv
GERI-inv szerda, 18:14
Előzmény: #8355  Labanc
Én szálltam ki korán … Toka még tartotta. Én anyáztam magam, de így is bőven plusz volt :) Figyeltem az árfolyamra, amikor kiszálltam ne borítsam be. Ha rányomnék egy két dologra a piaci eladás gombra lenne ott anyázás XD 
GERI-inv
GERI-inv szerda, 18:04
Előzmény: #8345  Labanc
Pedig áldásos melót csinálunk, mindig megosztom mikor merre… eddig aki velünk tartott mindenki ki van tömve lóvéval. 90%-os a sikerarányunk. 
ronaldinyo szerda, 17:41
Előzmény: #8371  ronaldinyo
ronaldinyo szerda, 17:40
Előzmény: #8367  Donqatto
ezt csinálja orbánc is,de sokan az országban is a magyarok fele el van adosodva.
farkasfu
farkasfu szerda, 16:59
Előzmény: #8368  Labanc
Nekem nincs Toka-val semmi bajom, nem egyszer beszéltünk az Akko-ról anno! Elmondtam neki is, hogy egy fos papír és 300-ig nem érdemes ücsörögni benne! 
Te elhiszel mindent, az a te dolgod! Akkor biztos azt is tudod, hogy saját magának vette, vagy valamelyik rokont, havert beszélte rá éppen stb. és azok is eladták vagy nem...:) 
,Maradjunk a földön...
Labanc
Labanc szerda, 16:15
Előzmény: #8367  Donqatto
Szerintem középtávon igen, ha te másképp gondolod, majd pár hónapon belül eldőlhet melyikünknek lesz igaza, én persze képes lennék beismerni ha nem nekem (ahelyett, hogy azt másokon vezetném le)
Labanc
Labanc szerda, 16:13
Előzmény: #8366  farkasfu
Látszik, hogy nem ismered Tokát. Általában ez úgy néz ki, hogy bejelenti pl. 11:15-kor, hogy vesz x db részvényt ebből, eltelik néhány perc, és valóban látszik a kötéslistából, hogy ennyi részvényt megvettek abból a papírból... és ezt valahányszor leellenőrzöm, látom. Utána rendszeresen elmegy állítása szerint presszózni, ezt már sajnos nem tudom leellenőrizni :)
Ahelyett, hogy értékelnék a transzparenciáját (ami megjegyzem pénzügyileg nem biztos hogy a hasznára válik) ami szinte páratlan ebben a fórumban, állandóan a szálkát keresik benne. És olykor már bennem is csak azért, mert merem bevédeni különösen akkor, amikor letiltják.
Jó lenne nem csak pesszimista szemmel nézni ezt a fórumot...
Donqatto
Donqatto szerda, 16:07
Előzmény: #8365  Labanc
Masterplast ezek közül melyik? Hitelt vett fel, aztán kötvényt bocsátott ki amire most másik hitelt kell felvennie, hogy ne menjen tönkre...ez egy jó befektetésnek tűnik?
farkasfu
farkasfu szerda, 16:04
Előzmény: #8360  Labanc
Mit igazol az? Az hogy volt olyan kötés és lehet onnét olvasta ki, majd benyögte! Lehetett az övé, de másé is! Semmit nem igazol, de nem is kell.  Csak azt mondom, hogy bárki mondhat bármit, ettől persze lehetett az övé is! 
Láttunk már hasonlót az évek folyamán...
Labanc
Labanc szerda, 15:28
Előzmény: #8364  orbitalis
Szinte kizárólag alulértékelt papírokat javaslunk, amelyekbe nagy potenciálit látunk, és voltak már régen szebb napjaik, ezért nem is olyan könnyű bennük ragadni. Talán a pannergy a kivétel, őt viszonylag magas szinten javasoltuk, de elemzők szerint továbbra is alulértékelt a papír, stabil bevételű, és várakozásaink szerint az srv programuk hamarosan nagyot fog dobni az árfolyamán.
orbitalis szerda, 15:17
Előzmény: #8362  Labanc
egyetértek. csak a kezdőket könnyű még beültetni magasan is.
én tokától függetlenül vettem és már túl vagyok egy körön, most csipegettem vissza.
Donqatto
Donqatto szerda, 15:12
Előzmény: #8362  Labanc
BIF is beszakadt 300-ról osztalék után 220-ig...aztán felment 800-ra...szóval ebből nagy következtetést levonni nehéz, hogy valami beesik, látszott, hogy pánikoltak páran a héten :))
Labanc
Labanc szerda, 15:08
Előzmény: #8361  orbitalis
Nem értem minek ez a dramatizálás, nem szabadult el a pokol az Akkoban, aki annó Toka ajánlására figyelt (én akkor nem), az még most is nagy pluszt realizálhatna. Továbbra is benne van az emelkedő trendben, lesznek még jó körei, csak azok kárognak, akik a várható korrekciótól befosnak. De aki ennyire nem képes kezelni ha egy részvény esik, az inkább ne tőzsdézzen mintsem másokon vezesse le a feszkót, én csak azt mondom.
orbitalis szerda, 14:56
Előzmény: #8360  Labanc
én elhiszem amit a vételekről mondott, láttam is élőben ilyen esetet.
inkább van itt egy csoportdinamikai és etikai kérdés, amit többen feszegetnek.
beáll 4-5 ember egy topicba bátorítani a népet, még vesznek is darabszámot, és amikor elszabadul a pokol, akkor elpárolognak, mint forró sparhelten a macskahugy.

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek