Látom az app topicban mára eljutottak odáig, hogy mostantól gyakorlatilag nemhogy büntetni nem kell a nyíltan személyeskedőket, hanem egyenesen támogatni... ezért most piedesztálra emeltek egy olyan embert, akit már hétszer tiltottak a teljes fórumból személyeskedés miatt... És én még azt hittem, hogy ennél nincs lejjebb... Static úr, hol vannak ilyenkor a moderációk, az ilyen hsz-eknek ugyan mi köze van a részvényéhez? (Felőlem dislikeolhatják ezt a posztot is akárhányan, mivel épeszű ellenérv még egyiküktől se hangzott el eddig, ezért ez is csak azt igazolja hogy fáj nekik az igazság)
Majd lehet en is tartok magam mellett védőbeszédet mint a koma.Azaz olyan buták vagyunk, hogy nem tudjuk ertelmezni a szöveget.Lássuk! A reggeli szösszenetemet, páran nem tudták értelmezni! Direkt nem a jelen, hanem a volt és lesz szerepel a mondatban!! Aki ennek ellenére magára veszi, az megérdemli! "Mindig volt és lesz egy olyan takony, aki azt hiszi mindent jobban tud, vagy az érdekellentét miatt szórakozik!"
Colombo Ur pedig kicsit tájekozodjon a kommentelés idei megvaltozott szabályaibol.. ha nem szeretne hatóságokkal találkozni.. lassuk a kommentet ami serti a btk-t. "Szerintem az kevés lesz, felháborító dolgot művelt, az ilyeneket el kell verni, ki kell utálni a fórumról. BT55 fórumtársam kirohanásai kellenek ellene. Néha kicsit soknak találtam a kolléga megnyilvánulásait, de ezt látva teljesen elfogadom azokat. Én erőszakos kivágást javaslok TOKA de nem úr ellen.:("
Te Toka! Te teljesen megzakkantál??!! A becstelenségnek is vannak fokozatai. Itt már teljesen nyilvánvaló, hogy semmi más célod nincs, mint lejáratni! 😡
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky