Nagyon jó Antalya én is voltam! Egy tipp érdemes megnézni közel legyen a szálloda a reptér hét meg a városhoz. Én anno a Porto Bello Hotelben voltam… ultra all inclusive volt. Saját zárt tengerpart, tengeri panorámás volt a szoba. Minden koktél is ingyen volt. Inkább aktív pihenésre ajánlott :) Nagyon élveztük… kb kpét alig költöttem. Nem lehetett sehol költeni kb, mert minden volt… A boltba az asszonyt küldtem be, mert az árak pofára mennek. Rajtam látszik, hogy gazdag vagyok azt mondja a feleségem. Mindig őt küldtem be utána, amikor 2x palira vettek XD Bazárban jót lehet alkudozni… fotelbe ültetett az öreg hozta a teát sütit a portékákat… 100 EUR helyett fizettem 40 eurót a 3 szatyor kacatért. Volt benne helyi süti hűtő-mágnes kulcstartó váza stb… Pofátlanul kell velük alkudni, de úgy is jól járnak.
Ha jot helyet akarsz az a torok szalloda 5 csillagos, all inclusive...8 napra kb 400e nyaron repjeggyel...az teljes terulj terulj asztalkám.Csodalatos.Kozel az óváros a parti setanyon is lehet menni, saját partja van.Hatalmas szállloda.Ahogy kilepsz a hotelbol meg bazársorok jobbra balra.Oda Tui-val mentunk.Antalyiában var a transzfer az visz a szallidába.Ja és az alkoholos italok is ingyen vannak.😇
Itt kanizsán van egy lovaszbusz nevu cég, veluk is szoktunk utazni, jo áraik vannak.Van gorogorszagi buszos utjuk is, ha fiatalabb lennék bevállalnám de az busszal màr sok nekem.
Dehogy, mindent magamnak rendeztem 9 nap kihozva 2m-bol meg amit koltunk.De ebben felpanzió van.Ha irodával mentunk volna az kb annyi lett volna mint amit irtál.Ha repjegyhez igazitod a szállást akkor ki lehet hozni, meg persze nem akkor mész pont amikor tervezed, hanem amikor kapsz viszonylag jo aru jegyet.3 éve voltunk már Dél Amerikában. Madeirán meg torokbe voltunk utoljáraAz a madeira nekem nem jott be, szép szèp..de mar nem az en lábaimnak valo, torokországot azt imádom.Oda meg vissza is megyunk ..sidére. mert az a szalloda a hotel horus paradise igen jo volt nekunk, viszonylag a torok nyaralás olcsó....kb annyi mint amibol horvatországba szoktunk menni.. mi nem vagyunk flancosak voktunk tok fapados helyen is horvatországba pl busszal is.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA