otp brutál még mindig kiv meddig megy ?égig érő fű-hozzá teszem otp vel tele van a tököm -de alfa biztositoval is meg mvm el is és lehet sorolni-digitális kujva akármi.ügyfélkapu plusz.meg a kisfasom.
Látod vettél volna otp certit reggel… :) eladtad volna pluszban lennél. Elfelejtettem írni reggel ma volt az otp tl99 kibocsátása pillanatok alatt sold out. A fedezeti részvényeket veszi az erste ilyenkor, mint a bolond… certi ára is rohan fel. 1900-nál kaptam certit ki is szórtam 2060-nál :) 160 pötyi / certi nem rossz. Jó ez a délelőttre úgyis jön a karácsony! Asszony a fél a Stühmert berendeli meg a cukrászdából összevásárol minden aprósüteményt… így nem megy az idő a sütögetéssel, meg nincs csalódás. Nekem sem kell jó arcot vágnom hozzá, de finom…
az a 336 os voltam.Azt hittem fél 2 volt, de csak fél 1 volt....idoeltolodásom van:)...még jo hogy nem ebédidoben mentem preszzozni mert nem lett volna senki.
A legnagyobb kriptodeviza nem tudta áttörni a százezer dolláros álomhatárt, alig kétszáz dollárnyira onnan elfogyott a szufla, és méretes korrekció indult az árfolyamon. A bitcoin piacán ismét előtérbe kerülhet a Fed és a makrogazdaság.
Tegnap a molban, is egy allandoan molban irogato aranykeresztezett a molban, nem is értem...annyit hogy hol van aranykereszt, meg halálkereszt nem kell doktori megállapitani, el kell olvasni mi az azt megnezni a portfolion a gorbét 6 honaposat, de vigyazni kell a gyors megállapitáshoz mert ugye ezek kialakulásáshoz magas forgalom kell általában.Még beugrok a pennybe azt kb 30 perc mulva vagyok.
Nem elemzem technikailag az opust, de ha jól látom 495nél lehet egy támasz, ha az elesik akkor 480ig szúrhat le a következő szintig. Ha eső trendbe szeretnél beszállni, akkor a helyedben lehet jobban szemeznék az Akkoval, az napok óta elég durva korrekcióban van...
Sziasztok! Kérdezném a kedves fórumozókat, hogy mi a véleményük egy mostanában tervezett opus játszós pakk beszerzéséhez? Napról napra jobban motoszkál a fejemben, hogy lassan, de biztosan ismét vissza kell szálljak oda is :D
Jó reggelt! Usa futures S&P -0,02% Dow -0,01% NASDAQ 0,06% Annyira nem pörög a market. Olaj arany ezüst emelkedett picit. Ázsia: Nikkei 225 -0,87% Hsi +0,05% USD/jpy 0% csinált egy bicskát le és pattant. Mai napon US CBI jön. És új lakás építés és eladás stat.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA