Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc csütörtök, 09:41
Előzmény: #7817  orbitalis
Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy tegnap este az összes olyan chartomban javítottam a fibot ahol kellett. Nem igényelt sok munkát, az eredményeimen pedig minimálisan változtatott (már ha egyáltalán változtatott). Továbbra is állítom, hogy ezt a hibát tudtomra lehetett volna adni sokkal egyértelműbben és konstruktívan, nem pedig ezen élcelődve és minősítve. 
Marika113
Marika113 csütörtök, 09:33
Előzmény: #7816  GERI-inv
Magyar Telekom. Célár minimum 1500 ft. Az idei éves eredmény/részvény 175 ft, jövőre ez több lesz. P/E jelenleg 6,9. Minimum 25%-os felértékelődés, minimum 100 ft osztalék. 
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 09:14
Előzmény: #7799  Labanc
Továbbra is a vezető TA elemzőnk maradsz! Találati arányod túl jó, hogy kétségeim legyenek.
Ahhoz képest, hogy fiatal vagy, óriási tehetség rejlik benned! Tudom, hogy folyamatosan fejleszted a tudásod és jó úton haladsz. Én, amikor kezdtem ezt a dolgot, Rezső bácsi mentorom még iparágakban, árzónákban gondolkodott sokáig…
Ez a TA sokkal pontosabb a különböző indikátorokkal, nem hívogatta a brókert mit vesznek adnak most! Mikor bejött ez a dolog mondta csak leste ezt a csodát! Szegényt elvitte a Covid… hagyatékija elhúzódott, addig visszamásztak a részvényei… családjának én segítettem pénzé tenni azokat! Az öreg jól bevásárolt mindenből, mikor minden beszakadt… eladta az állampapírt is és részvényt vett. Én nem mertem követni sajnos… szép összeget hagyott a családjára.
orbitalis csütörtök, 08:53
tényleg nézd meg egy nyomorult YT videoban, hogyan kell felvenni a fibo sávokat és megnyugszol.
ezt a balról-jobbra dolgot meg engedd el :)
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 08:50
Előzmény: #7815  GERI-inv
A Telekom elemzésem elkészült!
Sajnos a több ponton hiányos. A veszélyességi faktornál nem tértek ki, a mobiltelefon/tv részletek kintlevőségére. Magyarország kis/ker mérlege csökkent az elmúlt időszakban. Telekom ebből profitálhatott a halasztott fizetésekkel, csak nem kellően értékelnek kockázatot, semmilyen mértékben nem felel meg az adósságfék szabályoknak (JTM, HFM) . 
Pont egy beszélgetés ugrott be nekem a közértben kaptam el kb egy hónapja, két alacsony kvalitású éppen azt beszélte meg előttem a sorban, hogy kihoz egy drága tvét… ott nem nézik a BAR listát, meg nem kell munkáltatói. Úgyis van internete kb fél éve és már lehet. Nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, csak sajnáltam bizony nem fogja tudni fizetni…
Gondolom valamilyen befizetett számlák után minősítenek, vagy lakcím vagy életkor, de ez kevés!
A lent említett érdekességek tükrében, nem ajánlom befektetésre a papírt! Tudom sokakat megráz ez a dolog. A jövő évi inflációs árnövelésük is csekélyebb lesz… szóval 25-ös év kihívásokkal teli lesz számukra.
Minősítés: C
Célár: 1200 Ft/rv (legjobb szándékkal)
UI: tudom több elemzőt megvezetett ez a jelentés, az időszakok összehasonlításával trükköztek picit, nem kiemelkedő az eredmény, csak hozták a kötelezőt, azt sem a nagy piaci növekedés által, ahogy ők állítják… az a kisebb tényező volt.
Figyelni kell a teljesítményüket Q4 jelentés döntő lehet… 
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 08:16
Előzmény: #7813  GERI-inv
Összeállt a kép… az infrastruktúra hozhatta, azért is lobbiznak amellett, hogy kiszedjék külön cégbe! Ha az kimegy a telekom nem fog érni szinte semmit, csak egy magenta pacát… mert akkor költségként jelennek meg azok a tételek. 
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 07:26
Előzmény: #7812  GERI-inv
Frissítés: Működési eredmény: nem tér ki, miből jött ez a csodálatos eredmény… torony bérbeadás… vagy bármi egyszeri tétel… eladtak ingatlant?
Ez így nem korrekt nekem… kerülik a témát. Ha valaki tud rá magyarázatot kérem ossza meg velem, lehet én voltam figyelmetlen.
Nekem ez így nem tetszik, Rékasi mismásol valamit. 
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 06:44
Jó reggelt!USA futures:
NASDAQ: -0,1%S&P -0,07%Dow: -0,11%ÁzsiaNikkei +0,12%HSI -1%
USD/Jpy +0,38%
Telekom jelentett azon kívül nem történt nagy változás. Hozta a kötelező számokat, ennyiért beszállni mégsem javasolt… Nekem nem tetszik a Q3 nem haladta meg a Q2-őt, sajnos az növekedésük szűkülését jelzi elő. Minden évben, annak kell a legerősebbnek lennie. 
  • A mobil bevételek 15 százalékkal emelkedtek, ami a mobil adatforgalmi bevételek folyamatos emelkedésének és a magasabb készülékértékesítéseknek köszönhető.
  • A vezetékes bevételek 11 százalékkal nőttek, tükrözve a vezetékes szélessávú és televíziós bevételek ügyfélkör-bővülés miatti növekedését, valamint a magyar előfizetési díjakra alkalmazott inflációkövető díjkorrekció hatását.
Az a díjkorrekció 15% volt… annyit emeltek az árakon az a q2-ben vált láthatóvá a jelentésekben, magyarul semmilyen növekedés nincs itt… ugyanott vannak, sőt vezetékes üzletág csökkent.
Működési eredmény az elemzők által vártnál valamivel nagyobb mértékben, 36 százalékkal emelkedett.. ez mentette meg őket, meg persze a továbbá az energiaár csökkenés.
Toka
Toka csütörtök, 06:40
Jo reggelt a kedves Olvasóknak.Ma Aliz napja, külön köszöntkük Őket nagy szeretettel.
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 13. 22:45
Előzmény: #7808  oldrider
Stabil 2,28 EUR… hátha egyszer beindulnak. Úgy emlékszem autóipar beszállítói…
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 13. 22:38
Előzmény: #7806  Toka
Pont erre utaltam… tulajdonos személye... Nem is bántam meg kiment a stop-om. :) Féltem abban a papírban, mikor túrnak elő kamu számlákat… Ezekkel a bérbeadással lehet ám trükközni, félek jobb benyomást keltsen a cég, abban könyvelte le kamu bérlőket…
oldrider 2024. 11. 13. 22:35
Előzmény: #7807  GERI-inv
Ne vedd dicsekvésnek, de Polytecem is van! Mikor mászok ki a szarból, fogalmam nincsen!
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 13. 22:28
Előzmény: #7804  oldrider
Jaj, én múltkor likvidáltam mindent… utolsó Zalando Se és Allianz Se volt
Toka
Toka 2024. 11. 13. 22:18
Előzmény: #7805  farkasfu
Az appot eladtam a héten, funda alapján ennyi volt benne, a TA szerint mehetne de nem ulok benne egy évet...most a fazon is gázban van....ez se tetszett...hir meg nem jott....jo volt ez a kis meghuzás...meg Jocek is kitett multkor pedig arra jo voltam mikor kivettem a nagypakkokat.Jo kis papir amugy.Farkas Ur szerinted most mit erdemes venni?
farkasfu
farkasfu 2024. 11. 13. 21:59
oké csináld ahogy akarod, amúgy válaszoltam a kérdésedre, de azt sem értetted meg. 
Ameddig nem érted a céláramat, addig azt hiszed, hogy igazad van! Ha értenél egy kicsit a fibohoz, akkor tudnád, hogyan lehet vele célárat számolni is! 
Ezek le vannak írva a tananyagba! Ennyire egyszerű! Nem kell mellébeszélni és ne már én legyek az oka, ha valamit nem tudsz megoldani, mert én nem árulom el! Ez már vicc kategória!  
Nem tudom mit akarsz nálam leellenőrizni a céláraknál, de csak rajta! Én tudom, hogy fogalmad sincs róla, nem is tudom, h mit akarnál számon kérni...
Azzal, hogy azt hitted, hogy a fibo úgy is jó, ahogy leírtad az előbb, azzal a hittel nem lehet pontosan dolgozni! (sehogy) Ez nem így mükszik és nyugodt lelkiismerettel feltálalod, hogy kövessék a topiklakók?  hmm 
Na ennyi volt részemről. 
Nálam nincs harag, csak nagyon meglepett az elemzésed magabiztos  tálalása! A végén meg kiderül, hogy nem is úgy van...hmm
oldrider 2024. 11. 13. 21:28
Előzmény: #7803  GERI-inv
Nekem szépen fogy ott is. BayerN gondoskodik róla :-) Már csak nevetni tudok rajta.
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 13. 21:25
Előzmény: #7802  oldrider
Frankfurtban is néha-néha ne álljon szabadon az Euró… 
oldrider 2024. 11. 13. 21:23
Előzmény: #7801  GERI-inv
Sajnos én igen - bár ne tettem volna! Pierer mobility KTM
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 13. 21:21
Előzmény: #7797  oldrider
Oh mostanában nem kereskedtem a Wiener Börse-ön. Nem követem az ottani híreket szorosan.

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek