Ezen nem kell izgulni, mert azért Magyarországon is vannak még olyan helyek, ahol jól terem a kukorica. Egyszer itt, aztán ott. Ez látszik az árakon isagro Amúgy is a kukoricából túltermelés van. Azért nem óriási túltermelés, mert a harmadát már most az energetikában használják fel, főleg bioetanol készítésére, amit aztán a benzinbe kevernek. A tésztás meg gondolom nem termel, csak feldolgoz. Ha már nálunk nem lenne, boldogan adnak külföldről. Az ukik még ide is hozzák.
Ha jó napom van mindig veszek 100-200db civitat, ha rossz akkor is! Úgy mindig sokat javul az egyenlegem. XD Már úgy megszoktam…Múltkor egy nullát elnyomtam és 1000-et vettem. Szóval van dögivel.
Marketing kérdéssel nyugodtan fordulj hozzám! Igen kukoricát dolgoznak fel! Nagyon egészséges, glutén sincs benne. Annyi az egész nagyon laktató, íze jó, csak vigyázni kell, hogy ne főzd túl.
Máma voltam az Auchanban és eszembe jutottatok, mert láttam futtában (futtomban) Civita kukorica darát. Ugye, ha jól értem, a Civita döntően kukoricából igyekszik megélni. Gonolom a klubtagok elsődlegesen rövid távú spekulatív nyereség elérése szempontjából vizsgálják a Civitát, ami biztosan nagyszerű lehetőség. Viszont hosszú távon én a kukoricát magyarországon teljesen halálraítélt dolognak tartom. Hozzáteszem, hogy ugyanez a véleményem például a méhészetről, a sípálya-üzemeltetésről, a napraforgótermesztésről, meg egy csomó más hasonló cuccról. Az éghajlatunk abba az irányba változik, ami ezeknek a dolgoknak finoman szólva sem kedvez. A nyáron jártam-keltem autóval szanaszerte az országban, ennyi leszáradt kukoricát meg napraforgót talán még sose láttam.
a bácsi ha eladót kb 6m db, és tételezzük fel hogy nem 10 ember vette meg akkor ez előbb utóbb remélem nagyobb forgalmat fog generálni , nekem még sikerült ma elég olcsón venni molt , épdufert meg navigátort vennék még szerintem ezek alul vannak értékelve
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA