Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka ma, 12:14
Több kazah olajat hozna Európába a Mol.
Toka
Toka ma, 12:05
Oltasunk rendben, beugrunk ebédelni vhova...jol felhuzott az akko-ban nehány ember, kell valami igazi finomság...utánna kiszállok azt presszozok 1et.
Toka
Toka ma, 10:52
„Egy olyan méretű ország, mint Magyarország, nem lehet buta”
Toka
Toka ma, 10:48
Orbán Viktor: Mi vagyunk az élő eurázsiai gondolat.
Toka
Toka ma, 10:43
Ma hajnalban történelmi támadást hajtott végre Oroszország Ukrajna ellen: interkontinentális ballisztikus rakétát (ICBM) lőttek ki Dnyipró városára. Először fordult elő a történelem folyamán az, hogy háborús helyzetben ICBM-csapás ért egy országot. Moszkva valószínűleg csak „első figyelmeztetésnek” szánta a dolgot, ha Ukrajna nem függeszti fel Oroszország területének támadását, további csapások lesznek
Toka
Toka ma, 10:27
Civita a TOP 1-ben:)
Toka
Toka ma, 10:11
kicsi tésztám felraklak méltó helyedre.
Toka
Toka ma, 09:39
Előzmény: #8113  GERI-inv
elég fura egy papir, mondjuk eu-s tamogatást kérve , no orosz olaj....olyan mintha nem mondott volna semmit.
GERI-inv
GERI-inv ma, 09:37
Előzmény: #8112  Toka
Csont minuszban van -0,52%
Toka
Toka ma, 09:35
Minden szem a Molra tapad csütörtökönAz olajcég ügyvezetőjének szerdai nyilatkozata az orosz olajról megmozgathatja ma a papírt.
Toka
Toka ma, 09:34
Joe Biden elengedné Ukrajna adósságának egy részét.
Fish
Fish ma, 09:28
Előzmény: #8109  Toka
Hajrá kedves kollégák!
Csak így tovább! Lassan már csak ez az egy darab fórum, ami olvasható, a töb bit el kell felejteni.
Toka
Toka ma, 08:54
Kedves Olvasoink, Akko forumban több támadás érte személyemet, volt hogy mit nem vasarolok- atz ajánlgatjuk stb  ezekre betettem a fotokat, volt hogy ,- természetesen Dodo aki szerint én nem tudom, hány ember vagyok itt kulonbozo neveken, ezzel kapcsolatban nem tudom megvédeni magam, bár akiket letokucizott azok gondolhatják hogy az emlitett Ur nem teljesen tiszta.Folytatjuk munkánkat, nem hagyjuk hogy rosszindulatu emberek tönkretegyék a forumunkat. Sokan vannak akik a reggelt a Toka Club/Geri-inv/Labanc TA olvasásával kezdik.Köszönjük nekik, hogy olvasnak bennünket, a rosszindulatú megjegyzéseket tevők pedig ne olvassanak,- igy mindenkinek könnyebb.
Toka
Toka ma, 07:37
Jo reggelt kedves Olvasoink, ma Olivér napja van, külön is köszöntjük őket.Hamarosan Del-Amerikába utazom, már készülődünk, ma egy két oltást felveszünk mert fő a biztonság.
ronaldinyo szerda, 22:16
Előzmény: #8104  Toka
Egyre több lépést tesz Orbán a hadiallapot bevezetéséhez.
Labanc
Labanc szerda, 21:22

Pannergyt érdemes még ezen felül megemlíteni, az élesen emelkedő csatiból már kilépett, és már a második visszatesztjét csinálja, de miután a forgalom nagyon alacsony, túl sok mindent nem érdemes nézni benne, max egy újonnan kialakuló (?) háromszöget.
https://invst.ly/17e8d5
Labanc
Labanc szerda, 21:14

Miután igény mutatkozott rá: app
https://invst.ly/17e7zs
Egyenlőre ez egy olyan bullish flagnek néz ki, aminek az árbócát nagyon meglengette a szél. A fibot az ellenállásból támasszá vált mágikus 618-ig húztam. A 664-es támasz, ami egyben egy fibo szint is elesni látszik, következő szint 652 körül várható.
Toka
Toka szerda, 20:41
Óriási leépítéseket tervez a Ford – több ezer európai dolgozót érint a döntés.
Fish
Fish szerda, 19:45
Előzmény: #8100  Labanc
Én is így látom, appban nagyobb emelkedés lehet a távolban lebegő osztalék miatt, elkezdtem átülni én is erre a lóra.
Viszont az opusban s lesz osztalék, nagyon annak sem lenne szabad beesnie 500 alá.
Toka
Toka szerda, 19:43
Mar az Akkoban meg nem is irom le milyen bandának irják le a szakertői klubbunkat, nem esik jol...és nem is ertem...akko-rol kb 3 hete irtunk, akkor is A+kapott.Dobbenetes komolyan, még jo hogy az ivocimboráim nem ilyenek.
Toka
Toka szerda, 19:20
Dodo most meg a deltában üldöz...jaj istenem...

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek