Ma hajnalban történelmi támadást hajtott végre Oroszország Ukrajna ellen: interkontinentális ballisztikus rakétát (ICBM) lőttek ki Dnyipró városára. Először fordult elő a történelem folyamán az, hogy háborús helyzetben ICBM-csapás ért egy országot. Moszkva valószínűleg csak „első figyelmeztetésnek” szánta a dolgot, ha Ukrajna nem függeszti fel Oroszország területének támadását, további csapások lesznek
Kedves Olvasoink, Akko forumban több támadás érte személyemet, volt hogy mit nem vasarolok- atz ajánlgatjuk stb ezekre betettem a fotokat, volt hogy ,- természetesen Dodo aki szerint én nem tudom, hány ember vagyok itt kulonbozo neveken, ezzel kapcsolatban nem tudom megvédeni magam, bár akiket letokucizott azok gondolhatják hogy az emlitett Ur nem teljesen tiszta.Folytatjuk munkánkat, nem hagyjuk hogy rosszindulatu emberek tönkretegyék a forumunkat. Sokan vannak akik a reggelt a Toka Club/Geri-inv/Labanc TA olvasásával kezdik.Köszönjük nekik, hogy olvasnak bennünket, a rosszindulatú megjegyzéseket tevők pedig ne olvassanak,- igy mindenkinek könnyebb.
Jo reggelt kedves Olvasoink, ma Olivér napja van, külön is köszöntjük őket.Hamarosan Del-Amerikába utazom, már készülődünk, ma egy két oltást felveszünk mert fő a biztonság.
Pannergyt érdemes még ezen felül megemlíteni, az élesen emelkedő csatiból már kilépett, és már a második visszatesztjét csinálja, de miután a forgalom nagyon alacsony, túl sok mindent nem érdemes nézni benne, max egy újonnan kialakuló (?) háromszöget. https://invst.ly/17e8d5
Miután igény mutatkozott rá: app https://invst.ly/17e7zs Egyenlőre ez egy olyan bullish flagnek néz ki, aminek az árbócát nagyon meglengette a szél. A fibot az ellenállásból támasszá vált mágikus 618-ig húztam. A 664-es támasz, ami egyben egy fibo szint is elesni látszik, következő szint 652 körül várható.
Én is így látom, appban nagyobb emelkedés lehet a távolban lebegő osztalék miatt, elkezdtem átülni én is erre a lóra. Viszont az opusban s lesz osztalék, nagyon annak sem lenne szabad beesnie 500 alá.
Mar az Akkoban meg nem is irom le milyen bandának irják le a szakertői klubbunkat, nem esik jol...és nem is ertem...akko-rol kb 3 hete irtunk, akkor is A+kapott.Dobbenetes komolyan, még jo hogy az ivocimboráim nem ilyenek.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA