Köszönöm, eddig mindig rosszul használtam, igaz tán soha nem írtam le.Köszönöm.Még bennem van ez a nyavalya, jól megfázhattam tegnap, prüszkölök mint egy gőzmozdony.
Elfelejtettem mondani a japán kamatdöntést… múltkor kis japcsi jegybank elnök már rémisztgetette a népet. Erősödik is a JPY… Ki tudja mennyi cseh carry opció van mèg nyitva.
Szerdán kiderül, FED! Kb max min 1800-2300, de nagy apokalipszis kell hozzá. Ha olajár csökken, fed 25-öt csökkent, és valamilyen ellátásügyi probléma lenne, valami új nagy háború… stb Szerintem 2550-2580 reálisabb. Ha nagyon éhes vagy 2450… USA-ban tuti van baj, mert minden héten mást mondanak az elemzők, EU gazdasága zokni az tény. Orosz-ukrán konfliktus nem úgy tűnik itt lesz a vége. Nyakunkon az elnök választás USA-ban …szóval sok a zaj…
Héten nagyon sok érdekes hír lesz:Fed kamatdöntés… nagyon úgy néz ki óvatosabb lesz a csökkentés, mint amit a piac most árazott. https://www.economx.hu/tozsdek-piacok/fed-kamatdontes-usa-monetaris-politika.796302.html/amp Ázsia: Nikkei 225 -0,68%-al nyitotta a hetet. USD/huf -0,32% Eur/Huf -0,07% Gold +0,18% Silver +0,94% Prognózis: down, bluekkal vigyázni Mol tartás, ha leszúr vétel!
Szia,sok jó dolgot olvastam tőled. Szerencsések vagytok meg a gyerekeid,hogy ilyen közegben éltek! Lehet sokat változott a világ, nem látok nagy szegénységet körülöttem a családban. Pedig tudnék mesélni,hogy mit éltem meg. Éppen ezért próbálunk mindent megadni a gyereknek lehetőségünk szerint. Nincs elkényeztetve, következetesen neveljük,de nyaralás,fürdő,horgászat minden belefér. A játszótéren nagyon jó csapat volt egész nyáron, attól függetlenül, ismertük egymás gyerekeinek a nevét,valami rágcsát mindig hozott valaki. Kikent kifent dámák nálunk is felbukkantak néha. Játékok vannak bőven,Lego, flipper, asztali foci, billiárd... van amit magamnak vettem:) Van ez a,hy clay újfajta gyúrma nagyon szeretjük... Telefont módjával használhat mert leköti, meg csendben van vele. Szereti a logikai játékokat,sakk feladványokat próbálgat néha vagy együtt mert a sakkot én is szeretem nagyon! Jó kereskedést kívánok holnapra! Jó éjszakát!:)
Borvidékeken próbálkoznak hasonlóval… de nem önkiszolgáló, sorra zárnak be a kis pincék és vendéglők. Eléggé elszaladtak az árak, vendég szám meg béka segge alatt. Szép kártya tartotta életben ezeket a helyeket egy időben, de azt is engedte átcsoportosítani kormányunk vagy másfél évig. Külföldieknek sem vonzó célpont egy drága hely… főleg, hogy kompromisszum bőven akad ezeken a helyeken. Silány közlekedés, szálláshelyek minősége… túrizmust nem úgy kell támogatni, hogy Tiborcz meg Lőri megépíti a 25. Nagy szálloda komplexumát, ami arany áron van éjszakánként. Értem én úgy képzelik el az országot, mint Monaco… de nem az a profilja. Budapesten egymást érik a nagy szállodák és csont üresek… persze nem lesz tele, mert kb Párizs olcsóbb…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA