Meg csont gyökér… ilyet szól tőke hiányosak a cégek itthon és a tőzsdei forrásbevonás hülyeség XD olcsóbb mint egy banki hitel. A nagy himi humikat be sem engedik vagy kivágják….
Istenem! Bazz inkább nézegessék az elektronikai cikkeket, amiket tonna számra csempésznek be az USA-ból… le tudja kérdezni Imei alapján, bármelyik apple szuvenírt el van e vámolva+áfázva. Nagyokos Balogh Levente lebukott a reptéren xD (csak pletyi a hegyről), nem dobta el a csomagolást. Ezeket a tengeri törmelékeket én is simán bedobtam volna egy nejlonba a papucs mellé… franc gondolta volna. Szerintem valakinek útban volt a család… ezek nem antik lopott műtárgyak, cserepek a tengerből.
Powell meglépi az 50-et, akkor a piacot szolgálja ki. Ha meg a 25-öt, akkor meg USA mutatóit. Szenátusban pár hang már 75öt követel XD Szóval érdekes lesz, szóval nem tudom ezekre Japán mit lép, mert a JPY, mintha fordulna újra az erősödés felé. Mint amikor az S&P és shitCoin csúcs felé ment. Most újra beindultak a lufi tranzakciók nagyüzemben. Még megérős a JPY hitel.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA