Egészségedre Rratfai Úr, én most jottem a presszóbol, ettem, nálunk ma tejfolos gomas csirkemell mell volt, most kicsit pihenek s nézem kozben a tv-t meg az arfoolyamokat.
Gyűjteni köll,de már az Isten pénze nem elég.Gyűjtöm a Deltát,,Glostert,4 ig be belevettem mikor szóltamTokának,Akkot viszont kibactam 30 k,mivel nagy szarakodás megy szerintem benne még,így is hagytam 18 ezret.Alibaba,Tlry is van derekasan,Cash is maradt.Fém rallyból kimaradtam,grat. Aki benne volt.Gázt lesem, csipegetem.
Gyűjteni köll,de már az Isten pénze nem elég.Gyűjtöm a Deltát,,Glostert,4 ig be belevettem mikor szóltamTokának,Akkot viszont kibactam 30 k,mivel nagy szarakodás megy szerintem benne még,így is hagytam 18 ezret.Alibaba,Tlry is van derekasan,Cash is maradt.Fém rallyból kimaradtam,grat. Aki benne volt.Gázt lesem, csipegetem.
Szóltam pedig jó előre tuti Business :) De most érdekesebb téma: JPY… Érdemes ránézni, hogy miért is erősödik megint. A dodot mindennel szemben ütik. Ha felkel az amcsi bankárunk meglátja a hitele megint drágább lett elmegy a kedve az élettől is. A babonás fajtájuk ránéz a naptárra és vége lesz… XD
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA