A jó öreg bérlet :) kb 1 éven keresztül vettem utána rájöttem hiába változik a kinézete a közepe a lényeg a hónap… szépen kivágtam az előző éviekből a hónapot. Csináltam belőle egy aktuálisat elég volt 1-et venni januárban. Sose buktam le. XD Kártya helyett jobb üzletnek láttam a gimiben kaszinót üzemeltetni a dohányzóban. Mire jó egy gyerek rulett készlet némi kp, ha véletlen nyert volna valaki. Utána kellett a srácoknak új izgalom, kocka póker stb… sajnos az igazgatóság is díjazta, mehettem fegyelmi tárgyalásra… Annyi aranyláncot vettem meg gombokért, alig vártam jöjjön az új tanév! Kis fiataloknak kellett a pénz, a nagyitól kapott ballagási aranyláncot nem értékelték… volt rá példa, mikor egy apuka várt az iskola előtt XD
Szép teljesítmény a molon fogni!!! Na igen...a nyomdától nem vártam akkora hintát, de gyorsan fordult! Kérdezni akartam, hogy mit játszotok a kártyán? Vannak storyjaim...diák koromban a bérlet árát elvesztettem:) végig lógtam a hónapot a buszon az iskolába.... Később azért kártyáztunk tudjuk etetni a játékgépeket... Az alsós, vagy alsó játékot szerettem, ferbli, 21 et...ott nem volt ellenfél:)
Ma kulonosen jo napom volt, tegnapi mol vételem eladtam 2584 en vettem 2646-on ment ki delután, akkom jo stabilan teljesit, five9-on jott egész jol...ezekben csak koroket megyek..már ha nem ragadok bent.Igen szépen visszajott a nyomdád.S most pedig tippmix...a super heinzemen lejott egy 4,6 os odsz...de még 6 meccs rajta visszavan.Van egy kanadaim is, az meg most kezdodik szintén.Civitámat leverték, majdbjovo héten ujra a top 5 be tolom.Szèp hétvégét...ui:ma delutan itthon maradtam, esett-esik azbeső s hideg van.
Nagy gratula! Olvastalak, hogy a bankos papíron is kaszáltál! Nem mertem bele nyúlni, tavasszal buktam egy nagyot!:) Jövőre követem az osztalékos időben. Közben a nyomdám helyre húzták...azon is volt 11% minusz...
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA