Ahhoz képest, hogy több mint 2 éve 1200 alá bukott elég jól tartotta/tartja magát. Azt hittem ekkora már 1000 alatt lesz jócskán. Az 1200 túl sokan gondolták aljnak. Hosszú-hosszú menetelés után jócskán túl árazva, most hosszú vergődés tart, akár bőven a valós értéke alá.
Gondolom az australopithecus akcentusú angolod nagyon gyenge lehet, de hogy magyarul nem tudsz (nem értesz), az teljesen nyilvánvaló... :ÐÐ
fuss neki még egyszer a mondatomnak, vagy fordíttasd le gúglival... "chairman".
)))
u.i.: ha meg be egyre durvábban be vagy ragadva a 40%-nyi (?) nemesfém arányoddal, annak nem én vagyok az oka... 1 éve már szóltam, hogy ne vadulj, mert ráfázol, mr. fund manager.
milyen kereslet es kinalat van a comexen kedves daxlisgyuszi???
az nem baj hogy fogalmad sincs az egeszrol, de legalabb kerdezd meg a mentoraidat vagy ha eppen nem ernek ra akkor olvasgasd az investopediat kezdesnek....
vagy csak olvasgasd el a wikipedian, hogy mi a kulonbseg a registered es az eligible kategoria kozott es mi a kulonbseg 1 igeret kozott...
;)
Szoval nincs ossze eskuves, de tenyek vannak!!!
(ha nem megy elsore olvasgasd el tobbszor, mert nem leg olvasgatni illene megerteni kulonben mi ertelme hogy olvasgatsz)...
persze ettol meg lehet velemenyed!!!
Sajnos nem tudom értelmezni, de megkísérlem: marha nagy az eltérés a leszállítható arany és a származtatott ügyletek között? Aztán ez vagy leépül, vagy felhúzza az arany árfolyamát?
a jegybankok és a nagy bullion bankok által megvalósított manipulálás különben évszázados hagyományokkal rendelkezik és mára meglepően kifinomulttá vált
Gold Price Suppression 101 - The Manipulation Exposed link
silver&gold