Így van, jómagam is pontosan ezt szerettem volna írni. A mostani felfüggesztés egyenes következménye annak, hogy 2022. április 30-ig nem tudtak prezentálni egy auditált 2021. évi jelentést, mivel a kgy-t határozatképtelenség okán el kellett halasztani és így kicsúsztak a törvényi határidőből. Ennyi és nem több, a 2 hét múlva tartandó megismételt kgy mindenképpen érvényes lesz, így - hacsak a főrészvényes nem szavaz ellene - lesz/lehet 2021. évi auditált jelentés, vagyis a felfüggesztés annak MNB-hez való eljuttatását követően akár azonnal is megszűnhet. . Az egyébként elgondolkodtató, hogy a főrészvényes Triman Holding, illetve a jogutódja miért is nem mentek el a kgy-re szombaton. Esetleg bosszúból, vagy más okból? . Az pedig egy másik kérdés, hogy milyen egyéb jogsértések történtek még a cég háza táján az elmúlt időszakban, és az MNB valóban rögtön visszaengedi-e a papírt a parkettre, vagy komolyabb vizsgálatokat folytat le, és egyéb feltételeket támaszt még a visszaengedés feltételéül.
Az gáz. 7.000 db. van, szóval belefér. Talán valami visszajön belőle a
végén. Pedig ígéretesnek indult ......... Persze, ha csak az éves jelentések közzétételétől, stb. függ - akkor még azért lehet belőle valami.
Azért a trimannak is jó sok részvénye maradt, őt is jól beszopatta, pedig ha jól tudom rokonok is...szóval a vérét is lehúzta XD Azért ez sokat elmond erről a zseni Orbókról
No, erre nem számítottam, pedig gondolhattam volna. Szerencsére nem sok van. Lát valaki esélyt arra, hogy ne kivezetés, csődeljárás és felszámolás legyen a vége?
50nél mondtam, mikor eladták a Trimant fű alatt, hogy itt kivezetés és csőd lesz, és hogy Orbók már elhagyta az országot. Kilopta cég vagyonát. Remélem megy a böribe és pédát statuál végre az MNB. Sobadit sajnálom egyedül. Hogy lehetett ennyire naív. Milliárdotnis ért a részvényei értéke. Most meg lenullázta magát. Azért az kemény. Nem lehet egyszerű feldolgozni.
Pf cikk: "...Emellett a jegybank csalás és a számvitel rendjének megsértése gyanújával a közelmúltban feljelentést is tett a kibocsátó tevékenysége kapcsán birtokába jutott adatokra alapozva..." 🤣
Sok rv-ben vagyok összességében éves szinten lehet még jó pluszom, de ez sok szánalmas standard papír ez nem semmi, xtend be már jól kerestem, prémium kategóriában is.
Az MNB 2022. május 2. napján kelt H-JÉ-III-B-28/2022. számú határozatával a SET Group Nyrt. részvényeinek (ISIN: HU0000170246) kereskedését 2022. május 3. napján a kereskedési idő kezdetétől felfüggesztiCsatolt dokumentumok:
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja