Annyira kell a pénz tegyetek be 2 milliót 45re. Lesz forgótőke. Aztán ügyesen ki lehet lopni a cégből. Ti tényleg ennyire hülyének nézztek mindenkit?? Ti se vagytok jobbak Orbóknál.
Dolgozni akar a cég? Az eddigi forgótőke hova tűnt, hogy most kell 100 millió. Az elmúlt 2 évben miért nem dolgoztatok? Miért nem volt egy db közzétéle se a munkákról szerződésekről. Most hogy kigolyóztak benneteket, bosszúból levereitek az árfolyamot. Az új befektető meg röhog rajtatok hogy olcsóbban eltudja uralni a céget. Ti itt már labdába nem rúgtok. Jó lenne eltakarodnátok innen minél előbb. Részvényesek érdekében
Tereljél csak. Szánalmas magyarázkodás. Ti miattatok ezek után ki fektetne be ebbe a cégbe? Tegyétek be az összeset akkor 45 re. Aztán majd valaki megveszi. Szerntem már kb 16-17 milliótok van 21 millióból. Saját hasznotok érdekel benneteket. Lesz ...játok a kisbüfiket. A cég már nem a tietek hanem a Seté 90 százalékban. Ugyis eladják. Kicsinálnak benneteket. Adtátok volna oda időben. A részvényeket meg szórjátok csak nyugodtan lesz rá vevő.
Én találtam rá a hajóregiszteren. Egy vontató meg egy átkelő hajót vettek 2019 végén vagy 20 elején. A vontatót már kisójázták javítják a képek alapján.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja