Orbók is meg a Triman is takarodjon innen. Jöjjön az új nagytulaj aztán tegyen rendet. Ez az reménye van a 100 feletti "befektetőknek", hogy valaha is kiolvadjanak.
Ha nekem lenne egy cégem ennyi nyereséggel, akkor a mostani tőkepiaci viszonyok közt szeretnék érte kapni legalább 2-3 mrd-t. Legalább egy 10x PE-t. Akkor meg nem eltúlzott az árazás. És ha ezt vki kihigítaná alólam, én nem hagynám annyiban. Nyilván az a tény, hogy Orbókot még nem rabolták el a volt trimanosok, arra utal, hogy vagy színház az egész, vagy vmi megegyezés van. . Ami nem tecc, hogy a set szinte csak manipulációból meg trükkökből áll. Belekezdtek az ingatlanozásba, érdemben lehetne folytatni: megvenni a lepukkadt romot, felújítani, eladni. Évi 70% megtérülés ha megteremtik a feltételeket. Ehelyett bűvészkedés megy, pedig érdemi pénzt is lehetne keresni. Nyilván ha nincs miből, úgy nehéz.
Hát ezek után én is ettől félek!! Nem csodálkoznék ha MNB drasztikusat lépne! Ha nem is vezetnék ki a picsába ezt a szart ,de benne van hogy jó pár hónapra felfüggesztik míg ez az átláthatatlan kavarás, manipuláció nem tisztázódik valamelyest!! Legjobb esetben is félő ,hogy újra 30-40 forintig zuhan azárfolyam beláthatatlan időkig. Példátlanul egy mocskos cég ez😱
Törölt felhasználó2021. 09. 24. 09:10
látom már károgok is itt vannak,meg is lesz az eredménye ,és jol járnak mert olcsobban vehetnek,ott1 et ne keverjék ide,szépen megoldodnak itt a dolgok.
Azért megjegyezném, hogy az ivanka-nak már akkor gondjai voltak, amikor a SET-nél képbe került, így ezt - kivételesen - nem írnám Orbók úr számlájára. De a többit igen! :-)
Triman nem ér többet az évi 2-300 milliós adózott nyereségével 30-40 forintnál. De érdekes módon 124 ft apportálták őket. Akkor nem panaszkodtak. Érdekes nem?
Nehogy a sok kavarásnak meg a hogy basszuk át a kisrészvényeseinket meg hogy vetítsünk ész nélkül az legyen a vége hogy a cég körüli tényezők valamelyike besokall és a mutatvány végére az MNB teszi fel az i-re a pontot, Aztán leshetünk mint az ott1-l...
Ez milyen kifacsart logika már! Pont akkor lennék nyugodt, ha tudnám, hogy vmi érdemi jön, akkor könyebben emészteném a kihigítást. Én akkor arénáznék, ha a kihigítás mellé nem kapnék semmit, csak annyit látnék, hogy a 2 mrd körüli értékű cégemért kapott papírok most érnek 1 mrd-t, de volt mikor csak szűk 800m-t. . Ha nem színház - persze gyanús, hogy az - akkor a volt Triman tulajoknak félnie kellene, hogy elajándékozták a cégüket - ill. csavarosan kihúzták alóluk.
Ja ez tényleg az , jo lenne már tul lenni , ezeken.
Törölt felhasználó2021. 09. 24. 08:55
Szép egy társaság, egy a lényeg tegyék rendbe a céget engem nem érdekel kivel.orbánnal vajnával vagy tiborcal.vagy gyurcsányoldallal.bár jobb volna most inkább az orbánék és nem orbokék, bár mindkettő zsidaja.
Minden nap azt mondod hogy holnap rakéta , ha a Triman kidobja a 19 millio RV-ét , vagy csak folyamatosan tömi a 49-et , akkor egyhamar még nem rakétázunk felfele sajnos, tosztázninkellene velük a helyzetet
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja