lett volna pénzem .mert eladom megak és deltát ketten viccelhettünk volna,csak az a baj mindkettöben kivárok,,mert ott is várom az eseményeket vagyis mindháromban,ugyhogy berafadtam mindháromban
nem ez én voltam kiváncsi hogy hol tudnám eladni,hát elég nyomorék volt,nem jöttek a vevök ,ez azért érdekes mert eddig egymásnak adogathatták szerintem,ez a tanulság a végére,magyarul ,nem is lenne forgalom mert itt ma nem sok valos elado vevö volt,
Törölt felhasználó2021. 09. 22. 17:08
Én most is azt mondom h ez a két nagy pakk dugó. Ne emelkedjen. Kockáztatnak, de tudják, h ebbe a papírba senki nem vesz bele enny pénzel már. Ha nem a molba állna nekem a 70%, akkor lehet megvicceltem volna őket az egyiket kikaptam volna....de az nem elég mert kettő pakk volt. Jól bebiztosították.
Így van. Ő legalább az. Mert ő bennfentes. Én meg találgatok. Látom te is a Triman pártját fogod. Sok szerencsét. Veszett 🦊 61 reggel beírja hogy lesznek bent nagyobb pakkok. Erre betesznek 500kt hipp hopp. Na ez piacbefolyásolás. Megy is feljelentés Rókuci. Mai technológiákkal pillanatok alatt kideríttik ki vagy. 5 milliót készítheted büntire.
igy nem lehet szorni,500k val,max kicsiket berak és ugy akkor mindig megveszik,ennyit a semmire nem vesznek meg soha,max ha jön egy hir,vagy egy örült,vagy sáskahad
Törölt felhasználó2021. 09. 22. 16:49
kamuzik itt mindenki vagy találgat.inkább vegyék mert lemaradnak,egyszercsak eltünnek ezek a pakkok és már csak 50 felett lehet venni ,valahol.
Itt még azt írtad nagy tulajnak készítik elő a pakkot és ez milyen jó , most meg azt mondod szórja a Triman és ez milyen rossz nekünk :D legalább legyél konzekvens abban te mivel etetsz minket :D Fox legalább konzekvens
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja