Továbbra sincs többség, felvetheti az 1%-os , lehet belőle pár darab , de megszavazni bármilyen rendes vizsgálatot úgysem lehet. Válaszolni meg azt válaszol amit akar bármilyen kérdésre . Ez sajnos nem így működik .
Hát ezen a szinten engem sem ráznak ki, kirázom én magamnak aztán a pofájukba verném ezeknek a mocskos szarháziaknak!! Ha már voltam olyan idióta, hogy nem dobtam ki mindet év elején 90- 100 között (még akkor is bukóval) most már nekem teljesen mindegy. Csak egyszer szabaduljak ettől a mocsoktól, úgy elfelejtem mintha nem is létezne!!
Törölt felhasználó2021. 08. 18. 21:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha ez így volt akkor jól gondoltuk hogy nem kiszállás volt ha nem szándékos lenyomás amit itt sokan észrevették. Nagy bukóba ülök de nem adom el ha 10ft ig esik akkor sem nem ráznak ki ezek a ge.ik.
Ezt a Delta szekta fórumba írták, de itt is megállná a helyét. bluebalu ma, 10:15Előzmény: #52302 Sampipi2#52306Na gyereket ezt a napot vártuk a tavasz után, a nyarat, azon belül augusztus 18-at nyár utolsó hónapját, ezen a napon, amit vártunk még ezer darab se volt a forgalom, de komolyan tényleg mit szeretnének, mit akarnak? ez már a viccek vicce, engem komolyan már semmi nem érdekel, csak mondják el h mit akarnak, mi a picsáért csinálják ezt az egészet? Agyalhattunk itt bármennyit a saját szabadidőnkből, energiánkból, hiába, bármit agyalunk köszönőviszonyban sincs a valósággal, mert az azon kívül h mi itt várunk négy évszakon keresztül folyamatosan egyetlen egy kérdésünkre, agyalásunkra se kaptunk még soha választ, csak annyit h nem ősz, hanem tél, nem tél, hanem tavasz, nem tavasz hanem nyár.....de ezt is inkább már mi agyaljuk össze a határidőkből, mert valójában még ennyit se mondanak....én nem is értem h ezt hogy lehet így csinálni, elképesztő szavakon túli, várunk és várunk, ami most már elképesztő nehéz pszichésen is miközben valószínűsíthetően a többségünknek nem csak ez az egy gondja van és mikor felvettük ezt a keresztet álmunkba nem gondoltuk h ilyen nehéz lesz és még 2021 agusztus 18.-án is cipelnünk kell és még csak egy pici se fog látszani semmiből...azért ez önmagában, csak amit leírtam szavakon túlian vérlázító, pedig egy szót se írtam valójában a cégről, az eddigi tevékenységéről....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja